Tap i jubileumskampen

En folkefest endte dessverre med overtidstap mot FK Haugesund.

Annonse:

Kampen startet med intensitet fra begge lag, men det var Odd som viste mest initiativ og skapte flere gode muligheter. Tilskuerne i Skien ble vitne til et hjemmelag som presset på for å åpne scoringskontoen, men det var Haugesund som tok ledelsen mot spillets gang gjennom Bruno Leite.

Odd responderte kraftig i andre omgang, og presset på for utligningen. Dette ble belønnet da Tony Miettinen fant nettmaskene. Hjemmelaget fortsatte å presse på for et ledermål, med gode sjanser og spill som underholdt de fremmøtte 5649 tilskuerne.

Desverre for Odd, i overtiden av kampen, kapret Haugesund seieren med et mål fra Ismael Seone. Til tross for Odds dominans og spillkontroll, ble det Haugesund som tok med seg alle tre poengene etter en effektiv omstilling og et sent mål.

Til tross for tapet, var det mange positive elementer i Odds spill som laget kan bygge videre på. Dette inkluderer den offensive skarpheten og den solide laginnsatsen som viste seg gjennom kampen. Odd vil se fremover mot de kommende kampene med tro på at de kan omsette sine sjanser i mål og sikre seire i fremtiden.

Vi ønsker å takke alle som var tilskuere i kveld - dere var fantastiske! 

Du kan allerede nå sikre deg billett til Odd - Sandefjord 14. april kl. 17.00. Klikk HER for å sikre deg plass allerede nå.

Annonse fra Eliteserien: