Tap i Østfold

Det ble tap da Odd gjestet Sarpsborg stadion

Annonse:

Odd tok avsparket på Sarpsborg stadion og det var også bortelaget som tok kommandoen fra start. Etter de første ti minuttene fant hjemmelaget rytmen og kom til flere brukbare muligheter. Den største kom med Mikkel Maigaard som fikk et innlegg fra venstre kant og kom til en stor sjanse, med et skudd som gikk i tverrligger og ble klarert til corner.

Etter halvspilt omgang kom Anton Salétros til et godt skudd utenfor 16-meteren, men Leopold Wahlstedt stoppet skuddet.

Like før halvtimen var det Odd sin tur. Mikael Ingebrigtsen slo et frispark inn i feltet som endte hos Steffen Hagen. Kapteinen vår fyrte av et godt skudd fra 16 meter, men Sarpsborg-keeper Anders Kristiansen fikk fingrene på ballen og ut til corner.

Like før dommeren skulle blåse av 1. omgang fikk Sarpsborg 08 tildelt straffespark da Serge-Junior Ngouali gikk i bakken i feltet. Guillermo Molins satt straffen i keeperhøyde til venstre, men Leopold Wahlstedt gjorde en meget god redning.

I en omgang der hjemmelaget var best, gikk begge lagene målløst til pause.

I det 50. minutt fikk Odd sin største sjanse i kampen. Espen Ruud fikk en pasning fra Tobias Lauritsen, som skjøt på direkten innenfor 16-meteren med et lavt skudd som traff stolpen og ut.

Etter en drøy time fikk hjemmelaget corner. Anton Salétros slo inn til Kristian Fardal Opseth, som headet med bakhodet i lengste hjørnet til 1-0 for hjemmelaget.

Den siste halvtimen bølget kampen litt frem og tilbake, men det ble ingen flere store sjanser før de siste seks minuttene. Tre minutter ut i overtiden fikk Steffen Hagen sitt andre gule kort etter en litt sen takling og måtte forlate banen. I kampens siste minutt kom Sarpsborg til en stor mulighet, men Owusu ofret seg og fikk stoppet skuddet med en fantastisk blokkering.

Kampen endte med 1-0 tap mot Sarpsborg 08. Allerede på onsdag får vi en ny mulighet til å hente poeng når vi ta turen til Aker stadion og Molde.

Annonse fra Eliteserien: