Tap i påske-sola

Kampreferat fra Generalprøven mot Sandefjord, før seriestarten mot Haugesund.

Med flere spillere på landslagssamling stilte Dokken med følgende startellever i generalprøven: Hansen - Ruud, Hagen, Owusu, Baccay - Jørgensen, Hussain, Svendsen - Ingebrigtsen, Børven, Aas.

Det var Odd som sparket i gang kampen foran drøyt 400 tilskuere på Skagerak Arena. Kampens første store mulighet kom til Odd etter 12 minutter. Filip Jørgensen går på løp, slår den over til Syver Aas, som ikke helt klarer å bestemme seg for om han skal gå for mål eller tilbake til Jørgensen. Dermed ender angrepet med utspark fra keeper.

Sandefjord fikk to frisparkmuligheter like utenfor 16-meteren på kort tid, men de fikk ikke utnyttet muligheten og begge gikk ut til utspark. Kampens første gule kort gikk til Etzaz Hussain for en sen involvering, mens Josef Baccay får Odds andre gule kort. Sandefjord fikk derimot kampens første mål like før pause. Høyt press under et innkast hvor de vinner ballen, gir de mulighet til å sette ballen i nett, og det gjøre de. Dermed sto det 0-1 til pause.

Flere gode angrep fra Odd utover i første omgangen, med forsøk fra både Børven og Jørgensen, men ingen som ble satt i nettet til Sandefjord. Periodevis høyt press fra begge lag under første omgangen, godt spill til tider hos Odd, men det er Sandefjord som leder etter de første 45.

Nye stopperen Mihajlo Ivancevic, ble byttet inn i pausen, ut gikk Hussain.

Sandefjord går opp til 0-2 ledelse etter 66 minutter. Frispark ble lagt inn bak i Hansens boks. Sandefjord fikk hodet på den ballen og setter den i mål. Vårt andre bytte skjer da Ole Erik Midtskogen erstattet Syver Aas. Resten av omgangen ble preget i stor grad av bytter da både prøvespiller Phillips, Rekdal, Skree Skjeldal og Hagen kommer inn.

Kampen ebber ut i 0-2-tap, selv om vi kommer til noen sjanser de siste minuttene.

Eliteserien sparkes i gang på Skagerak Arena søndag 31. Mars kl: 18. Da er det klart for Jubileumskampen Odd mot Haugesund i første runde, på 130-årsdagen til Odd.

Du kan kjøpe billett til Jubileumskampen her.

Du kan kjøpe sesongkort eller sesongkortabonnement her.