Tap i toppkampen

Sjansesløseri på Falkum.

Annonse:

Solen skinte på Falkum og det var duket for toppkamp på Skagerak Arena fredag kveld mot Lillestrøm. Med 6396 personer innenfor portene var det duket for en festaften. 

Første omgang handlet mye om et Odd-lag som presset for åpningsmålet. Tross stort press og flere gode sjanser, ble det ingen scoringer før pause. 

Andre omgang startet i samme sporet. Vi trykket Lillestrøm bakover på banen, men klarte ikke kunststykket og sette ballen i mål. Etter 60 minutter kom helten fra Tromsø-kampen, Bork Bang-Kittilsen inn for Mikael Norø Ingebrigtsen. Det tok ikke lang tid før unggutten fra Larvik ble spilt gjennom av Josef Baccay, men Lillestrøm-målvakt Christiansen gjorde en meget kvalifisert redning. 

Falkum-gutten Samuel Skree Skjeldal kom inn til sin Eliteserie-debut når Solomon Owusu måtte forlate banen med skade. Milan Jevtovic kom også inn for Midtskogen. Lillestrøm kom seg mer utover i 2. omgang, men vi klarte og sette inn en sluttspurt og kom til flere halvsjanser de siste 10 minuttene. 

Når vi ikke klarer å sette ballen i mål, har Lillestrøm dessverre en angrepsspiller i toppform. Etter et innlegg fra høyre, setter Akor Adams ballen i mål. 

De siste minuttene er preget av et press fra Odd, men vi klarer dessverre ikke å få ballen i mål, og det første hjemmetapet siden 30. juli i fjor er et faktum.

Tusen takk til alle tilskuere som tok turen denne fredagskvelden!

Annonse fra Eliteserien: