Annonse:

Tromsø har fortsatt ikke vunnet en seriekamp i 2024, så forhåpningene var stor før søndagens møte.

Odd stilte med følgende lag:
Hansen, Skjeldal, Ivancevic, Miettinen, Baccay, Hussain, Jørgensen, Svendsen, Norø Ingebrigtsen, Njie og Tewelde.

Dokkens menn startet omgangen friskt og hadde ballen over 70 % av tiden det første kvarteret. Både Tewelde og Ingebrigtsen skapte sjanser, men ingen av de maktet å finne veien til nettmaskene.

Tromsø tok over kampen utover i omgangen og tok ledelsen etter halvtimen, men heldigvis for oss vinker linjedommeren for korrekt offside.

Hjemmelaget fortsatte å skape sjanser, men lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Det sprekker fullstendig opp bakover og Ruben Yttergård Jenssen setter inn 1-0 bare fire minutter ut i den andre omgangen.

Vondt blir til verre når Vegard Erlien får stå helt alene bare to minutter etter den første scoringen. Trønderen gjør ingen feil og fjorårets storscorer header enkelt inn sitt første mål Eliteserie-mål for året.

Hjemmelaget fortsetter å presse på etter scoringen og Dokken ser seg nødt til å gjøre sine første bytter for dagen. Ole Erik Midtskogen og Bork Bang-Kittilsen kommer inn for Tewelde og Svendsen.

Etter 70 spilte minutter øker Tromsø ledelsen nok engang. Det er åpent bakover og Erlien får tredd ballen til Antonsen som setter inn Tromsøs tredje scoring.

Kun tre minutter sende står det 4-0. Runar Norheim setter ballen, litt heldig, via André Hansens bein og i mål.

Etter scoringen gjør Dokken nok et dobbeltbytte. Glenna Andersen og Syver Aas kom inn for Skjeldal og Njie. I minuttene i etterkant av dobbeltbyttet er det tydelig at kampen er punktert og ingen av lagene får til noe særlig. Kveldens siste bytte skjer da Norø Ingebrigtsen forlater banen til fordel for Jesper Skau.

Kampen ebber ut og et 4-0-tap i Tromsø er et faktum.

Neste hjemmekamp er 16. mai kl. 18.00 mot Molde. Billetter kan du kjøper HER.