Tap mot LSK

Forrige helg leverte Odd en solid kamp i Bodø og tok med seg ett poeng hjem til Skien. Dermed har Odd tatt 4 poeng på to kamper mot fjorårets seriemestere. Lørdag ventet nok en tøff kamp når Lillestrøm entret Skagerak Arena.

Pangstart på kampen!
Før publikum rakk å sette seg ned etter avspark har ballen havnet i mål! Odd tar ledelsen etter et meget frekt skudd av Sander Svendsen! Ballen spilles opp på Kastrati som forsøker å holde på ballen, men ballen ruller videre til Gili Rolantsson. Mannen fra Færøyene spiller kjapt ut til Svendsen som er på kanten av 16-meteren, drar seg ned mot dødlinja, og skyter hardt og høyt på nærmeste stolpe og til ledelse!

Lillestrøm snur kampen
Etter den tidlige ledelsen roer kampen seg, inntil LSK setter på turboen og scorer to kjappe mål!

Thomas Lehne Olsen får ballen høyt på banen etter at LSK presser høyt! Spissen setter fart mot Odd-målet og skyter fra langt hold. Skuddet går til høyre for Leopold og til 1-1.

LSK var dessverre ikke ferdig med å score for kvelden! Bare 3 minutter senere for de en corner. Den slås på bakre der Tom Pettersson hopper høyest og header den i mål.

Super Sander
Målbonanzaen var ikke over! Ila. Ruud demper en pasning videre til Joshua som kommer seg forbi LSK-backen, og legger inn! Innlegget er presist og Sander Svendsen setter sitt 2. mål for dagen og Odd utligner til 2-2, som også blir pauseresultatet.

2. omgang
Omgangen startet med at Odd har kommando over banespillet, mens LSK er fornøyde med å kontre. Det var også slik LSK tok ledelsen igjen. Ballen spilles kjapt og presist over til høyre, Gustavsson spiller ballen inn i feltet, der Lehne Olsen løper seg fri og bredsider inn 2-3.

Resten av omgangen var det Odd som hadde ballen men uten å kunne skape noen sjanser. Nærmest var Sander Svendsen, som fra skrått hold prøvde seg på nytt på første stolpe. Skuddet ble blokkert ut til corner.

Det ble dessverre ingen sluttspurt fra Odd selv om Jevtovic kom inn på banen, nysigneringen fikk veldig lite til sammen med sine medspillere på Skagerak i kveld!

Kampen ender med seier til Lillemstrøm 2-3.

Reaksjoner fra Nornes
Nornes: De er bedre enn oss til å vinne dueller. Jeg er skuffet over 2. omgangen vår, vi skaper alt for lite til å spille på hjemmebane.

Vi må bli bedre på å vinne dueller det er derfor vi slipper inn så mange mål. Vi er dessverre tannløse i angrep i dag, jeg er skuffet!