Tap mot Vålerenga

Det ble en tung kveld på Falkum etter en omdiskutert straffesituasjon. Les referat fra kampen her.

2 min. Sander Svendsen står for kampens første halvmulighet da han ble spilt igjennom, får til et ok skudd, men VIF-keeperen med god kontroll.

4 min. MÅL. Der sitter den for bortelaget. Fint veggspill på høyere kanten, innlegget kommer, i andre enden står talentet Holm og bredsider den forbi svensken i Odd sitt mål.

9 min. Kaasa driver fremover på banen i flotte klyv, bli taklet av målscorer Holm. Gult kort. Odd følger opp med en stor mulighet på frisparket, Bjørtuft header rett på VIF-keeper Haug. Enorm mulighet til Odd.

18 min. VIF triller ball og har den mest. Vært jevnere de siste 10 minuttene, men bortelaget er best så langt.

25 min. Corner til Odd fra Sander Svendsen. En av Odd-spillerne bommer regelrett på ballen, Kitolano plukker opp ballen, blir taklet. Burde hatt frispark, men dommer er ikke enig og VIF tar over spillet igjen.

26 min. Odd frempå igjen, innlegg fra John Kitolano som går helt bakerst i feltet, der kommer Espen Ruud, men får ikke kontroll på ballen og ender hos Haug i målet til VIF.

31 min. Sander Svendsen utfordrer på kanten, vinner en corner, men kommer lite ut av det.

33 min. MÅL Tobias Lauritsen scorer for Odd, innlegg fra Kitolano og odds spiss lader venstrefoten og ballen går bak Haug i VIF-målet. Da er vi like langt på Skagerak Arena.

44 min. Odd med frispark på 30 meter, Espen Ruud står klar. Skyter over mål.

Bortelaget det beste laget, men ikke så mye bedre enn at 1-1 er ett greit resultat for første omgang,

PAUSE

Odd best i gang i starten av annen omgang.

47 min Haug med en enorm redning, nok en gang  er det midtstopper Bjørntuft som er frempå. Men en potensiell matchvinner-redning fra Haug i VIF-målet.

49 min. Ny kjempemulighet for Odd, denne gangen er det yngste-bror Kitolano som er frempå, stupheader, men over målet. Odd nære nå til å ta ledelsen.

51 min. Lauritsen går opp i duell med en VIF-forsvarer, ender med at VIF-spilleren går inn i egen keeper. Haug går i bakken, og blir liggende. VIF-spillerne forbanna på Lauritsen, men det er det ingen grunn til. Det ender med at en av kampens giganter Haug må byttes ut, inn kommer reservekeeper Dyngeland for bortelaget.

55 min Stor mulighet  for bortelaget, det er Sahraoui løfter ballen på bakre, der står Lærdal, men Wahlstedt er enorm der og redder Odd.

56 min. Corneren blir farlig, den tidligere Odd-spilleren Oldrup-Jensen som nesten scorer.

61 min. Lauritsen får tatt ned ballen i feltet og avslutter, men innbytter Dyngeland redder fint.

73 min STRAFFE til VIF. Dommer Hagen mener Steffen Hagen feller Udahl. I beste fall tvilsom, men billig.

74 min MÅL straffen ble satt av Bjørdal. 1-2

76 min. Odd med kontring. Ruud med en crosser til Lauritsen. Tar ned ballen og skyter et ok skudd. Men Dyngeland i målet til VIF har kontroll.

80 min Odd spiller godt nå. Spiller VIF lave nå. Nærmer seg noe nå.

86 min. Odd styrer alt nå, men kommer ikke til de store sjansene. Ruud slår inn mot bakre, men der er det ingen Odd-spillere.

90 min Seks minutter er lagt til i Skien. Kan Odd redde poeng?

91 min. Jevtovic dribler på kanten, slår ballen inn i feltet, ballen stusses videre til Ruud, men veteranen klarer ikke å få kontroll på kula.

Da er det slutt i Skien. Odd taper mot de blå fra Oslo Øst. Odd best i andre omgang, men det er VIF som får en billig straffe og tar alle tre poengene.