Til dere med sesongkort på Skagerak Arena

Vi vet at det er flere som har ventet på informasjon fra oss om hva som vil skje med sesongkortene når noen av kampene nå vil gå uten publikum. Vi er lei oss for at det er slik; fotball skal oppleves med publikum på stadion! For kampene som skal gå uten publikum, har du som sesongkortinnehaver rett på refusjon siden du ikke får levert det du har kjøpt. Her sier vi litt om hvilke valg du har.

Annonse:

Hvert sesongkort inneholder femten eliteseriekamper. Dersom to av hjemmekampene i sesongen må gå uten publikum, har du krav på refusjon for to av femten kamper. Det betyr at du har krav på 2/15 av prisen du har betalt for sesongkortet. Har du betalt 3000 kr for sesongkortet ditt, kan du få 400 kr i refusjon. Du kan kun få refundert for verdien av de kampene som er stengt for publikum.

Du kan også velge å avstå fra refusjon, og donere disse pengene til klubben. Da hjelper du klubben gjennom en vanskelig tid. Klubben jobber med en symbolsk takk til alle dere som velger dette alternativet.

Når det åpnes for publikum vil de som har sesongkort naturligvis være prioritert til å komme inn på kamp. Dette er særlig aktuelt dersom det kun åpnes for ett antall publikummere eller en prosentdel av kapasitet på stadion.

Vi jobber nå med den tekniske løsningen som blir sendt til deg når den er klar. Det vil trolig skje nært opp til første ordinære seriekamp.

Alle sesongkortinnehavere som har registrert epostadresse da de kjøpte sesongkortet, vil motta epost fra oss med sine valg. Vi ber om at du tar deg tid til å besvare på denne så snart du har mulighet.

Dette kan du velge:

  1. Avstå fra refusjon

Du kan velge å avstå fra refusjon. Da vil du ikke motta penger for kampene du er blitt stengt ute fra. Ved å avstå fra refusjon, gir du samtidig klubben denne støtten. Det betyr mye for oss.

Alle som velger å avstå fra refusjon, vil klubben hylle mot slutten av sesongen. Vi vil gi deg en symbolsk takk for at du sto sammen med klubben i den vanskelige 2020-sesongen.

  1. Motta refusjon for kamp uten publikum

Dersom du velger refusjon, har du krav på penger for de kampene du har blitt utestengt fra. Hvis to kamper må gå uten publikum, har du krav på 2/15 av prisen du har betalt for sesongkortet.

Dersom du har handlet ditt sesongkort på mobil eller via internett, vil du kunne motta refusjon direkte til kortet du brukte for å betale da du kjøpte. Dersom du har handlet ditt sesongkort i Falkum Sport og betalt med bankkort eller kontant, vil refusjonen bli overført til en konto du velger.

Vi håper på din tålmodighet med å ta ditt valg til løsningen er klar. Hvis du har noen spørsmål rundt dette, er vi glade for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss på epost [email protected].

Annonse fra Eliteserien: