Tøff kamp på Aker Stadion

Det ble en tøff kamp for Odd når de besøker rosenes by. Det ender med tap og null poeng tilbake til Skien.

Annonse:

Det er Molde som dominerer banespillet fra start, Odd legger seg ned med alle mann og venter på en kontring. Molde med noen sjanser utenfra sekstenmeteren, men ikke noen store målsjanser i det klokken tikker 15 spilte minutter. Kampbilde har endret seg lite etter 25 spilte minutter, Molde fortsetter med å skape sjanser, og har vært nærme med å ta ledelsen på Aker Stadion, men Odd forsvarer seg godt.

Akkurat spilt 30 minutter og Molde tar ledelsen 1-0. Molde viser gode kombinasjoner der Berisha får fyrt av, der får Steffen Hagen blokkert, returen blir skutt av Molde spiller Mathias Løvik, men Per Kristian Bråtveit redder og gir fra seg en retur som ender rett i beina til Eirik Hestad som setter den rolig forbi Bråtveit.

Odd svarer med en gang, og utligner til 1-1 ved spiller nummer 14, Tobias Svendsen. Odd har en corner, der Espen Ruud slår med en utover sving, der vinner Sondre Solholm ballen og header den til bakre stolpe, der Svendsen står og lurer. Der demper han ballen fint og setter den kontrollert fra 4 meter. 1-1 etter 38 spilte minutter

Utligningen holder ikke lenge før Molde tar ledelsen nok en gang på Aker Stadion. Berisha vinner ballen høyt i banen, og tar med seg ballen på Odds høyre side der han finner til tidligere Odd spiller, Eric Kitolanon rett ved straffemerket, men i stedet for å avslutte selv spiller han den videre til høyre der Eirik Hestad står alene. Han setter den i lengste og det står 2-1 til Molde etter 43 spilte minutter

Dommer blåser av første omgang der Molde har styrt meste parten av kampen og produsert en del sjanser. Odd med noen kontrings muligheter, men de ble ikke tatt vare på og det står derfor 2-1 til pause.

Starten av andre omgang er en mer jevn fotballkamp. Begge lag kommer til sjanser, Molde med noen slurvete feil på egen banehalvdel, men Odd har ikke utnyttet dette. Odd står litt høyere og er tøffere på press spillet, men er også litt slurvete på pasningene. Det er en mer åpen fotballkamp de første 15 minuttene av andre omgang.

69 spilte minutter og Molde øker ledelsen til 3-1 ved spiller nummer 8, Fredrik Gulbrandsen. Magnus Wolff Eikrem finner Gulbrandsen i bakrom, sist nevnte med en nydelig første touch og avslutter fra en skråvinkel i nærmeste hjørne, et godt skudd, men skulle vært mulig for Odd keeper Per Kristian Bråtveit å stoppe skuddet.

10 minutter seinere og Molde med nok en scoring ved spiler nummer 7, Magnus Wolff Eikrem. Kristoffer Haugen ved innlegg fra Odds høyre side, den treffer Magnus Grødem som legger den tilbake til Eikrem som står ved sekstenmeteren, Eikrem setter den kontrollert i venstre hjørne. 4-1 til Molde etter 79 spilte minutter  

Dommer blåser av kampen på stillingen 4-1 til Molde. En andre omgang som starter jevnt, men Molde tar mer og mer kontroll på kampen, og når de setter 3-1 i det 69 minutt blir kampen drept. Siste 20 minuttene bærer preg av målet, og Molde kontrollerer kampen inn.

Nå er det bare å nullstille, og gjøre seg klar til neste kamp der vi tar i mot Haugesund på Skagerak Arena.

Annonse fra Eliteserien: