Tøff sesongåpning for Odd 2

Et svært ungt, men tappert Odd 2 tapte 0-4 mot Fløy.

Fløy tok tak i kampen fra start, og dominerte på Arkicon Arena på Flekkerøy utenfor Kristiansand. Dardan Dreshaj fikk tre muligheter før det var spilt 12 minutter, men Petter Hagen i buret vartet opp med en god redning på det ene forsøket.

Etter kvartet måtte Hagen igjen vise seg frem. Fløy slo inn fra høyre, og i boksen ventet Sebastian Fredriksen, som tidligere har kamper for aldersbestemte lag i Odd-systemet. Han kjørte en brassevariant, men Hagen vartet opp med en fantastisk redning.

Odd sin første sjanse kom like etter superredningen. Joakim Jahnsen fikk frispark på 20 meter, det tok Eivind Frøhaug Willumsen kjapt, og Filip Larsen Gripsgård kom alene med Ante Knezovic i Fløy-målet. Avslutningen gikk rett på keeper.

Vertene fra Sørlandet fortsatte å kjøre kampen, og skapte muligheter både ved Hella og nevnte Dreshdaj, som var veldig frisk. Det roet seg litt etter halvtimen, og det virket som om Odd 2 hadde grei kontroll defensivt, men etter 37 minutter glapp det. Sigurdsen fikk gå og gå inne i boksen, og når han først ble tatt så mente dommeren av det var nok til et straffespark. Andersen satte straffesparket sikkert i mål.

Dominansen til Fløy fortsatte etter pause mot det unge Odd-laget, og etter 50 minutter fikk Dreshaj en helt ellevill mulighet hvor han fikk stå helt fri i boksen, men han satte ballen utenfor fra fem meter. Etter det gikk Pedro de Souza ut, inn kom Emmanuel Baru Gisa.

Odds første mulighet i omgangen kom etter 57 minutter, og det var Sondre Aarrestad som fikk den. Ballen falt ned i beina hans etter en dødball, men han klarte ikke å få avslutningen på mål.

Fløy punktert på mange måter kampen etter 61 minutter da det åpnet seg opp helt i forsvaret. Dreshaj som hadde misset 3-4 gigantiske muligheter satte ballen i mål til tross for at han var under hardt press.

Etter 73 minutter måtte Hagen igjen i aksjon. Først leverte han en strålende redning på en heading, før han flikket ballen som var på vei inn bak han vekk, men på det tredje forsøket så satte Henanger ballen i mål for Fløy. Kampen ble preget av mange bytter mot slutten, men Fløy skulle få sitt fjerde også. Et skudd fra langt hold flakket og endret retning, og gikk i mål.

Neste kamp er hjemme mot Asker på Skagerak Arena til mandag.