Toppkamp på Skagerak Arena

Det er klart for en herlig fredagsmatch på Skagerak Arena, på andre banehalvdelen står Kanarifuglene fra Lillestrøm

Annonse:

Det er duket for toppoppgjør i Skien, når 3. plassen tar imot 4. plassen til batalje.  Bortelaget har til nå  vist seg som et døballsterkt og solid fotballag, det betyr at Odd står foran en voksen oppgave om de skal klare å holde alle tre poengene på Falkum. De gule har 9 poeng og samme poengsum som våre gutter, men det med en kamp mindre spilt. Akor Adams på topp har vært en slagkraftig angrepsspiller, med hele fem kasser  på fem kamper. Dette er en spiller Diogo Tomas og resten av Odd forsvaret må avse et ekstra øye til.

Odd på sin side kommer fra en veldig sterk borteseier på Romssa Arena i Tromsø. Der, som de fleste har fått med seg nå, kom Odds egne unggutt Bork Bang-Kittilsen inn til sin andre tellende Odd kamp. Der den kvikke angrepsspilleren nøyet seg like gjerne med å score et nydelig og avgjørende mål, som ga Paco og hans menn en nydelig avslutning til ukesoppholdet i nord.

I likhet med Bang-Kittilsen sitt avgjørende innhopp, gir også Conrad Wallem et lite luksus problem for Paco når han skal ta ut startelleveren til kampen. Wallem, som måtte se lagkameratene vinne fra sidelinjen med suspensjon, er tilbake for seleksjon denne uken. Det begynner dermed å bli mange om beinet for startplasser etterhvert, noe som bare kan ses på som positivt og for mange kanskje litt overraskende utvikling. 

Det er bortelaget som kan skilte med den beste historien i disse oppgjørene, i tillegg til en 2-0 seier i generalprøven før denne sesongen har Odd tapt de siste to oppgjørene mot Lillestrøm på Skagerak. Når det er sagt ble det seier på Åråsen i høst etter et fantom innhopp av Faniel Tewelde.

De hvite og sorte kommer til kampen med et sterkt ønske om å fortsette den gode trenden og avslutte den vonde trenden de har mot kanarifuglene på hjemmebane. Det skal bli en tett og jevn kamp på falkum der vi håpe våre menn rasker med seg samtlige poeng.

Billetter til kampen kjøper du HER

Annonse fra Eliteserien: