Tre spillere forlater Odd

I dag har Odd vært i samtale med tre spillere som ikke blir å se i sort og hvitt i 2019.

Annonse:

I dag ble det klart at Andreas Nordvik(31), Martin Broberg(28) og Stefan Mladenovic(24) forlater Odd.

Nordvik kom til Odd august i år, der signerte han en kontrakt med Odd ut 2018.
-Nordvik har vært en fantastik person. Han har ikke fått spilt så mye på A-laget, men han har vært veldig god for Odd2 i PostNord-ligaen som er svært viktig for klubben, sier hovedtrener Dag-Eilev Fagermo. 

Mladenovic kom til Odd fra Pors sommeren 2016. Han fikk sin debut for A-laget hjemme mot Brann 31.juli 2016. Mladenovic har spilt til sammen 62 kamper for A-laget og scoret 11 mål.
-Stefan er en spiller som har hatt fin utvikling i høst og som kanskje kan komme tilbake til Odd. Men jeg trur det er lurt for Stefan å gjøre som andre har gjort, å komme seg ut nå og finne en klubb der han er førstevalg og får spille fast, og det er Stefan enig i, sier Fagermo

Broberg kom til Odd før sesongen 2017. Han fikk sin debut for Odd 2.april borte mot Rosenborg. Broberg har spilt 50 kamper for A-laget og scoret 8 mål. 
-Vi har mange spillere i hans posisjon og han har flere andre muligheter der ute, så fra Odd sin side er det da ikke aktuelt å forlenge kontrakten med han. Broberg har også vært litt uheldig med ulike utfordringer, men han er en god spiller og en super gutt, avslutter Fagermo

Vi vil gjerne få takk Nordvik, Mladenovic og Broberg for den jobben de har gjort for Odd, og ønsker de masse lykke til videre.

Annonse fra Eliteserien: