Trenerapparatet er forsterket

Martin Reier blir en del av Odds trenerteam fra 1. januar.

Martin Reier er 30 år og har en aktiv karriere som fotballspiller bak seg, bl.a. i Follo FK. I Follo var han også assistenttrener.

- Jeg tar en master i High Performance Training ved Faculty of Human Kinetics, som er en del av Universitet i Lisboa. Trenere som José Mourinho, Rui Vitoria og Carlos Queiroz har gått på samme skole, noe som er inspirerende. Her har vi blant annet gått i dybden på fysiologi, trening, periodisering, metodikk og psykologi, noe som har gitt meg et solid teoretisk fundament, forteller Reier.

- Odd er en storklubb i norsk sammenheng. Ingen har flere NM-titler, og i de siste årene har klubben stabilisert seg som en av Norges beste. I tillegg er Fagermo den lengstsittende treneren i eliteserien, og Odd har en veldig klar filosofi både med spillestil og det å bruke spillere fra egen region, sier Reier, og vet hva det handler om.

Fagermo sier at klubben trengte yngre krefter inn i støtteapparatet, sammen med økt behov for tverrfaglig kompetanse. Odd kan ikke konkurrere på penger, men kompetanse er derimot et konkurransefortrinn som ikke nødvendigvis koster for mye.

Med Martin Reier inn i apparatet vil treningshverdagen bli bedre for alle parter gjennom økt oppfølging på feltet. 

Annonse fra Eliteserien: