Trond D Haukvik går av som styreleder

Selv om jeg ikke er på ordinært valg har jeg bedt valgkomiteen om å finne ny styreleder til årsmøtet i februar 2022.

Annonse:

Klubbens resultater, både sportslig og publikumsmessig, har utviklet seg negativt over en periode, og denne utviklingen må snus i 2022. Dette krever at klubben foretar en grundig evaluering i alle ledd. Samtidig står klubben i oppstarten av en viktig strategiprosess som skal stake ut kursen for perioden 2022-2026.

I denne situasjonen er det min vurdering er at det beste for klubben er at det kommer inn en ny styreleder. Jeg tror det kan skape ny dynamikk for klubben med en person som kan se dette med litt «nye øyne» og som får hovedansvaret for å bringe disse viktige prosessene i mål.

Jeg er glad og takknemlig for å ha fått lov til være med i Odd styret siden 2007 og som styreleder siden 2011. Dette har vært en svært spennende periode for klubben, med både store oppturer og nedturer. Oppturene har heldigvis vært flest og størst, blant annet med 2 bronsemedaljer, cupfinale og spill i Europa 3 år på rad. Utvilsomt klubbens beste periode i moderne tid.

Gjennom det målrettede arbeidet klubben gjør, ikke minst på utviklingssiden, er jeg trygg på at klubben skal komme sterkt tilbake på det sportslige området. Jeg er også glad for at Odds Ballklubb i dag står mye bedre rustet økonomisk, anleggsmessig og organisatorisk sammenliknet med situasjonen for 10 år siden.

Avslutningsvis vil jeg få takke alle de flotte Odderne jeg har blitt kjent med i disse årene, ansatte, styremedlemmer, medlemmer og frivillige. Jeg håper fortsatt klubben vil ha bruk for meg og at jeg  kan gjøre en frivillig innsats for klubben i mitt hjerte. En gang Odder – alltid Odder.

Skien 20.12.21

Trond Drottning Haukvik

Annonse fra Eliteserien: