Tung dag på jobb mot moldenserne

Rødt kort og straffe imot da Molde vant

Annonse:

Vi kom til kampen uten kaptein Steffen Hagen som sonet karantene etter to gule kort i kampen mot Sarpsborg 08. Ivan Mesik tok hans plass i midtforsvaret. Med tre spisser på topp fikk Abel Stensrud sin Eliteserie-debut fra start.

Molde åpnet kampen best, men vår svenske keeper ville det annerledes. Etter 6. minutter kom Molde og Ola Brynhildsen til en stor mulighet, men ble stoppet av skotuppen til Leopold Wahlstedt. Et par minutter senere gjorde Leo nok en klasseredning, da han hindret en heading fra Brynhildsen med venstrehånden. 

Etter 14. minutter sendte kaptein Magnus Wolf Eikrem hjemmelaget i ledelsen. Eikrem fikk ballen inne i 16-meteren etter en pasning fra Martin Linnes, og skjøt på direkten med innsiden lavt i lengste hjørnet til 1-0 for hjemmelaget.

Abel Stensrud fikk en gylden mulighet til å utligne etter 26. minutter. Espen Ruud slo et godt frispark fra høyrekanten til Stensrud som hadde løpt seg fri i boksen, men satte ballen over med hodet.

Etter en halvtime fikk Odin Bjørtuft rødt kort etter en hands, da han hindret et skudd på mål fra Markus Kaasa i feltet. Da valgte dommer å blåse straffe til hjemmelaget. Sivert Mannsverk satte straffen høyt til høyre og doblet ledelsen for Molde. 

Paco valgte å gjøre to endringer i andre omgang, da Josef Baccay og Magnus Lekven erstattet Abel Stensrud og Flamur Kastrati.

Etter en drøy time slo Emil Breivik en følsom pasning inn til Magnus Grødem, som dempet ballen med brystet og tuppet den i mål til 3-0.

Med utvisning i 1. omgang ble det tøft borte mot Molde og kampen endte med 3-0 tap. 

Neste kamp spilles på fotballens nasjonaldag 16. mai. Da tar vi imot vestlandsklubben Haugesund klokken 1800

Annonse fra Eliteserien: