TV2 Play-tilbud til sesongkortkunder

Alle sesongkortkunder på Skagerak Arena får 100,- i rabatt på TV2 Play-abonnement.

Annonse:

Seriestarten nærmer seg og vi gleder oss veldig til å se dere igjen i første hjemmekamp mot Brann 16.april. Ikke alle har muligheten til å følge laget på alle bortekamper, så sammen med TV 2 har vi laget et spesialtilbud til alle våre kjære sesongkortholdere.

Tilbudet er en rabatt på 100,– på TV 2 Play Total – til kun 299,–/mnd. Tilbudet er eksklusivt for deg, og koden du har fått på e-post kan kun brukes én gang.

Når du kjøper sesongkort eller abonnement vil du du få tilsendt en unik kode på e-post som du bruker når du registrer deg på tv2play.no (koden kan kun brukes én gang). 

Til de som allerede har kjøpt sesongkort, vil det komme en mail fra Odd med en unik link til tilbudet. 

Har du ikke mottatt e-post med kode fra Odd så ta kontakt med [email protected].

Så i tillegg til å få se favoritt-laget ditt Odd, vil du også få muligheten til å følge Eliteserien, OBOS-ligaen, Champions League og LaLiga, så dette er et tilbud for deg som elsker fotball!

Om du allerede har et aktivt Total-abonnement kan du fortsatt benytte deg av tilbudet og du vil dermed få en redusert pris resten av sesongen. Det er ingen bindingstid, men dersom du sier opp abonnementet mister du kampanjeprisen. 

Sesongkort får du kjøpt her!

Se Eliteserien og OBOS-ligaen på TV 2 Play

Med TV 2 Play Total får du sett alle kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg til Champions League og LaLiga. Du får også tilgang på de fleste kamper fra Toppserien. Du får selvfølgelig også tilgang til tusenvis av filmer og serier, og alt innhold fra Disney+.

Annonse fra Eliteserien: