U19 til Skandinavisk sluttspill!

Annonse:

Skandinavisk sluttspill spilles i Marbella over 10 dager i månedsskifte november/desember. Molde stakk egentlig av med plassen da de slo Odd i seminfinalen tidligere i november, men grunnet UEFA Youth League ble de nødt til å si fra seg plassen.

U19-trener Karl Marius Aksum syntes det er gøy at de får muligheten i Spania.
- Når vi først ikke klarte å kvalifisere oss var det gøy at vi fikk muligheten likevel. Vi har vunnet flest kamper i nasjonal serie i år så vi har absolutt vist at vi har noe der å gjøre.

Det er første gang at Odd er med i Skandinavisk sluttspill.
- Både 05- og 06-kullet består av spillere som Odd kan nyte godt av fremover. Det er to veldige gode årganger, fortsetter Aksum.

Selv om det endte med tap mot Molde i semifinalen har treneren troa på gutta.
- Vi drar nedover med stor selvtillit. Vi har vunnet mye de siste to årene. Før tapet mot Sarpsborg 08 i NM hadde vi faktisk gått over et år uten å tape en fotballkamp. 

Odd-laget møter Lyngby, IFK Gøteborg og Rosenborg til tre kamper der nede. Før det hele avsluttes med en plasseringskamp til slutt.

Kampene spilles på gress, noe som kan by på en ekstra utfordring til våre unge gutter, men kaptein Andreas Giske har troen.
- Det er så klart en veldig morsom og sjelden mulighet vi har fått ettersom Molde trakk seg. Vi har mange ganger denne sesongen vist at vi fortjener å være der. Så med toppnivået vårt er jeg sikker på at vi kan reise ned dit og kjempe om noe stort. Også veit vi hva som ligger i potten om vi eventuelt skulle komme oss til en finale, så vi skal bare gjøre vårt beste også får vi se hva det holder til.

Kampene kan du ser her

Annonse fra Eliteserien: