Uavgjort for gatelaget

Odds Gatelag viste seg på Skagerak Arena i dag når de skulle spille den første av to finalekamper i årets Østlandsserie!

! Kampene blir spilt i 7`er fotball formatet med to 30 minutters omganger. Blant dagens tilskuere kunne du finne A-lagets Espen Ruud, Steffen Hagen og hovedtrener Paco.

Gatelaget vårt gikk opp i en 3-0 ledelse allerede i første omgang, men det sto 3-1 til pause etter en sen scoring fra Stabæk. Bortelaget klarte så å score både 3-2 og 3-3 i andre omgang, før Odd tok ledelsen igjen med 4-3. Det skulle ikke ende der, ettersom Stabæk dessverre scoret 4-4 med bare noen minutter igjen av kampen.

Etter en meget underholdene kamp med mye mål og god stemning går veien videre til Nadderud Stadion og Stabæk for å avgjøre hvem som blir seriemestere i Østlandsserien 2022!