UAVGJORT I ÅLESUND

En jevn kamp ender med poengdeling i Ålesund.

De første ti minuttene var jevnspilte. AaFK var farlig frempå ved et par anledninger, men rotet det til for seg selv da de nærmet seg mål. Steffen hagen pådro seg gult kort allerede etter tre minutters spill.

Odd tok mer over spillet utover omgangen, men foruten noen gode løp av Wallem inn i boksen uteble de store sjansene.AaFK fikk notert seg for et skudd like før klokka viste halvtimen, men Ruud hiver seg oppofrende inn i skuddet til Bolkan Nordli.

I det 32. minutt scorer hjemmelaget. Haugen drar med seg ballen forbi Solo og får slått ballen inn i feltet. I feltet lurer Moses og får dytta inn ballen etter at Bjørtuft litt uheldig treffer egen keeper med ballen. 1-0.

Kun to minutter senere svarer Odd! David Fällman slurver i pasningsspillet, Ingebrigtsen strekker ut en tå og får taklaballen til Filip Jørgensen. Jørgensen drar seg fremover og får til slutt sendt ballen videre til Wallem. Wallem legger ballen i beina på Jevtovic som enkelt får satt sitt syvende mål for sesongen! 1-1!

Like før pause viser Leo hva han kan best, nemlig redde fotballer. Svensken strekker seg så lang han er og forhindrer at AaFK går opp i ledelsen. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1, noe man kan si var fair ut ifra kampbildet og sjansene.

Det ble en hektisk start på 2.omgangen, allerede etter åtte minutter var det blitt annullert to scoringer. Vebjørn Hoff setter ballen i mål på sin gamle hjemmebane, men linjedommer vinker for offside. Bare noen minutter senere setter Bjørtuft ballen i eget mål, men dommeren blåser for armbruk i feltet.

Begge lag gjorde bytter etter 62 minutter spilt. Ødemarksbakken og Nenass kom inn for hjemmelaget, mens Paco tok ut Ingebrigtsen for å gi Adama Diomande sin første kamp i Odd-drakta.

Det skapes få sjanser utover 2.omgangen. Kampen mistet mye rytme da dommeren blåste ofte i fløyta og delte ut tre gule kort på kort tid. Bjørtuft, Barmen og Ruud havner alle i dommer Aslams bok. Lars Arne Nilsen byttet inn tidligere Odd-spiller John Kitolano, 12 minutter før slutt.

Kampen endte 1-1, noe begge så ut til å være misfornøyde med. Odd beholder dermed 8.plassen sin.

Neste hjemmekamp er hjemme mot Jerv søndag 4. september kl 18.00.