Uavgjort mot Brann

I forrige runde ble det en relativt tam affære på Release Arena. Sandefjord og Odd nøytraliserte hverandre, og kampen endte uten scoringer – og dermed poengdeling. Søndagens motstander kommer også fra et uavgjortresultat. Grunnlaget er satt for to lag som vil gi alt for seier undere flomlysene på Skagerak Arena.

Ellevill 1. omgang!

Brann startet kampen best på Skagerak i kveld! Odd var litt på etterskudd og manglet krefter i duellspillet!

Brann startet også det som skulle bli et målshow denne kvelden! Fra høyresiden slår Finne inn mot bakre, den ballen blir møtt av Taylor som gir brann ledelsen!

Like etter at Brann tok ledelsen, var det like før de doblet ledelsen også! Igjen ved Bård Finne som skyter mot bakre, men til side for målet til Leopold!

Odd klarte å tilrive seg initiativet i kampen etter Brann-dominansen tidlig i kampen. Første Odd-sjansen var Lauritsen som sto for. Odd med bra kortspill utenfor Branns 16-meter, ballen havner til slutt hos Lauritsen som får til et bra skudd, men keeper for avverget til Corner!

Super Svendsen

Sander Svendsen har vært meget god for Odd etter at han re-signerte for Odd! I kveld scoret han muligens sesongens mål på Skagerak! Sander mottar ballen fra Ruud på hjørnet av 16-meteren, og med utsiden av foten skrur han ballen forbi Brann-keeperen og i mål!

Dessverre for Odd og Svendsen, tok Brann ledelsen igjen! Etter en innoverskrudd corner der Pallesen vinner duellen mot Odin Bjørtuft, og header Brann i 1-2-ledelse!

MEN Super Sander var ikke ferdigscoret for kvelden! En lang ball fra Odin Bjørtuft der Tobias Lauritsen legger ballen lekkert med hodet i bena på Sander! Svendsen skyter…… i mål! Omgangen ender med 2-2!

Sjanserik start

Odd startet 2. omgangen bra! Med mye mer energi og trykk! Odd fikk også omgangens første sjanse. Espen Ruud skjærer inn fra sin back-plass og skyter med venstrebenet, like til side for Brann-målet!

Brann svarte veldig fort på den gode starten til Odd. Taylor skjærer innover denne gangen, får av et bra skudd som går like til side for Leopold Walseth!

Odd svarte på denne sjansen med en megasjanse i regi av Ruud! Legenden kommer seg vakkert ned til dødlinja og legger ballen hardt inn foran mål! Lauritsen var bare noen cm fra å score!

Rakettskudd! Til ingen nytte…

Oslo-gutten Solomon Owusu spiller sin første sesong i Eliteserien, og i kveld fikk han sin første scoring! Corner til Odd som slås kort, som igjen slås til Solomon. Fra 20 meter fyrer han en rakett som går rett i mål!

Dessverre for Odd, var ikke Brann ferdigscoret! Et innlegg på bakre stolpe, som treffer Heggebø og Brann scorer til 3-3

Sluttspurt

Mot slutten av kampen var det to villige lag som ønsket seg en seier! Begge lag med noen gode sjanser! Nærmest for Odd var det Conrad Wallem som var. Svendsen får av et skudd som blokkeres i første omgang av Brann-stopperen, men returen faller på bena til Conrad! Conrad får skutt, men dessverre til side for mål.

Kampen ender 3-3 på Skagerak, men publikum har fått sett en bra fotballkamp i Skien i kveld!