Uavgjort på Release

Etter en skuffende opptreden i gjenåpningen på Skagerak Arena mot Molde, var det tid for revansje da Odd dro til Sandefjord for å møte laget med samme navn.

Siden forrige kamp har det vært landslagspause, og forhåpentligvis er lysten etter å spille fotball, og tanken om å slå fylkesrival Sandefjord, nok motivasjon til å gjøre nettopp det.

1. omgang!

Odd startet kampen best og hadde initiativet i kampen! Etter kun 2 minutter av kampen slår Espen Ruud et godt innlegg som treffer Kastrati på bakerste. Spissen får hodet på ballen, men headingen går over målet til Storevik!

Utover omgangen tok Sandefjord over føringen av kampen, uten at de klarte å produsere de store sjansene! Nærmest var Brenden, som mottar ballen etter en dårlig klarering fra Odd-forsvaret! Fra straffemerket skyter han høyt over mål!

En meget jevn og sjansefattig omgang ender med 0-0 på Release-arena i Sandefjord!

2. omgang

Omgangen starter veldig likt første omgangen, der lagene nuller hverandre ut. Den første store av mange sjanser denne omgangen skulle få var det Sandefjord som sto for!

Hjemmelaget kom seg til innlegg der Ruud Tveter header mot mål! Headingen fra spissen gikk heldigvis i tverrliggeren og over målet!

Odd gjorde et dobbeltbytte inn mot slutten av kampen. Jevtovic og Lauritsen kom inn for Svendsen og Kastrati. Begge to skulle skape mye for Odd denne kampen!

Kjemperedninger!

Kampen åpnet seg mye mot slutten av kampen, begge lag presset på for en scoring!

Jevtovic var veldig nære på da han mottar ball ved dødlinjen, fintet seg fri og fyrte av et skudd mot bakerste. Sandefjords keeper Storevik slenger seg lang som han er, og redder!

Ikke mange minuttene etter denne sjansen kom Odd til nok en sjanse! Denne gangen ved Lauritsen. Odd trillet ball ved 16-meteren til Sandefjord, et innlegg havnet til slutt hos Lauritsen som fra noen meter fra mål, skyter mot lengste han også. Igjen redder Storevik mesterlig!

Kampen ender 0-0 etter at begge lag presset på for scoring mot slutten, men det resulterte i kun noen halvsjanser for begge lag!

Reaksjoner

Etter kampen Hadde Espen Ruud og Nornes å si om fylkeskampen i Sandefjord!

Espen Ruud: Vi er fornøyde med bortekampen vi leverer! Vi manglet litt skarphet foran mål for at det skulle vært en perfekt bortekamp, men vi får bare jobbe og trene på dette inn mot de neste kampene!

Nornes: Jeg sier meg fornøyd med 1 poeng i dag. Det er en meget jevn kamp der jeg føler vi er best og nærmest. Kampen åpnet seg opp mot slutten, der vi fikk skapt noen gode sjanser.

Nå er det et tett kampprogram som venter, så viktig å få brukt hele bredden i stallen!