Med en høstfrisk gressmatte og et realt oktober vær, lå alt til rette for en deilig fotballkamp på Åråsen.

Førsteomgangen ble riktignok ingen høydare.

Foruten et skudd fra Matthew som gikk like utenfor stolpene til Leo var det ingen av lagene som kunne på by noen målsjanser. Odd spilte seg fremover i banen ved et par anledninger, men klarte ikke å legge noe særlig press på de gulkledde fra Romerike.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, etter årets kjedeligst førsteomgang.

Fem minutter ut i andreomgang kom dagens første Odd sjanse. Ingebrigtsen spiller lynhurtige Dennis Gjengaar i bakrom. Gjengaar er nære å sette sitt 5. for sesongen, men et langt touch gjør at Hedenstad makter å stoppe unggutten.

Da kampen nærmet seg timen spilt fikk Lehne Olsen ballen i en skummel posisjon, men kaptein Hagen fikk klarert til corner, som heller ikke bydde på noe særlige farligheter.

Den våte gressmatta skapte utfjordinger for Odd-spillerne som stadigvekk sklei i viktige øyeblikk.

Lillestrøm dominerte kampen utover omgangen. Steffen Hagen var igjen inne med en avgjørende klarering som siste mann.

Tross dominans fra hjemmelaget hadde Odd-laget noen muligheter på kontring. Syver Aas stod bak mye av Odds kreative kraft, men måtte gi seg like før 80 minutter spilt. Inn for Syver kommer vår eliteseriedebutant Faniel Tewelde.

16-åringen trengte ikke mange minuttene på å markere seg! Kun 4 minutter ut i debuten noterer han seg for sin første assist da han på lekkert vis legger inn på Mikael Ingebrigtsen som banken ballen inn bak Hedenstad på halvvolley. 0-1!

Vi fikk se mer magi fra debutanten allerede 2 minutter senere! Faniel får krangla seg til et skudd som keeper må gi retur på! Der er 18 åringen Dennis Gjengaar å setter inn 2-0!

Ungutta herjer på Åråsen!

De 5957 fremmøtte på Åråsen fikk valuta for pengene sine da de fikk se Norges fotballfremtid dominere på bortebane! 16 år gamle Faniel Tewelde og 18 år gamle Dennis Gjengaar senket medaljejagende Lillestrøm på egenhånd.

Kampen endte 0-2 og vi tok med oss tre meget deilige og viktige poeng hjem til Skien!