Unggutta strålte i siste test på Skagerak!

Seier på en regntung Skagerak Arena!

Annonse:

Med skadeproblemer og landslagsopphold manglet Odd hele ti spillere før fredagens møte med Sandefjord, men Pacos menn fikk revansj etter det bitre tapet i cupen tidligere i mars.

Oppi alt fraværet fikk to unge gutter sjansen fra start. Oliver Hagen og Bork Bang-Kittilsen spilte sin første kamp fra start for a-laget og begge gutta leverte en strålende kamp!

1. omgang var nok noe kjedelig for de 100 fremmøtte på tribunen, men Paco kunne ta med seg en defensivt solid 1. omgang inn til pausepraten.

I 2. omgang økte tempo og Odd kom mer og mer frempå utover omgangen. Da klokka viste 67 spilte minutter valgte unge Bang-Kittilsen å takke for muligheten da han presset frem en feil hos Sandefjords sisteskanse. Unggutten presset keeper Keto til å slå en dårlig klarering som Bang-Kittilsen får blokkert, blokkeringen ender i mål og unggutten leverte virkelig i debuten! 1-0!

Kun tre minutter senere fikk Jesper Skau, som i dag vikarierte for Espen Ruud på backen, lagt et strøkent innlegg til Milan Jevtovic. Serberen gjør som han pleier å satte ballen iskaldt i mål. 2-0!

Odd inviterer såvidt Sandefjord inn i kampen igjen da Wallem var uheldig å lagde et straffespark med seks minutter igjen på klokka. Leo er nære å redde straffen, men Sandefjord reduserte til 2-1.

Dommeren blåser tilslutt av kampen på regntunge Skagerak Arena. Tiltross for mye forfall leverte gutta en solid kamp defensivt og kan ta med seg en seier fra dagens siste treningskamp.

Nå gjenstår kun en siste test borte mot Lillestrøm 1.april før det virkelig braker løs mot Stabæk i serieåpningen 10.april.

Har du ikke kjøpt sesongkort enda kan du gjøre det her!