Uttalelse fra Odds Ballklubb om klubbens hovedtrener

Uttalelse fra Odds Ballklubb om klubbens hovedtrener

Annonse:

Odds Ballklubb er en klubb med høye ambisjoner. Fjorårets sesong i Eliteserien svarte ikke til forventningene hverken spillemessig eller resultatmessig. Det er helt nødvendig å snu denne negative utviklingen i 2022.

Klubben har i etterkant av fjorårets sesong gjennomført en grundig evaluering. Basert på denne og på situasjonen klubben befinner seg i, er det behov for å gjøre endringer for å snu utviklingen.  Ved å gjennomføre disse nødvendige endringene, mener klubben at det kan skapes ny og nødvendig dynamikk og resultatframgang.

Odds Ballklubb har ikke sagt opp Jan Frode Nornes, men har etter en samlet vurdering kommet til at det beste for klubben nå er et trenerskifte. Klubben er derfor i samtaler med Jan Frode Nornes om en løsning til det beste for begge parter. Odds Ballklubb har tilbudt Jan Frode Nornes å fortsette i en annen rolle i klubben – og håper sterkt at vi kan finne en løsning for dette.

Jan Frode Nornes er en fantastisk person som har gjort en enorm jobb for Odds Ballklubb som spiller, assistenttrener og hovedtrener gjennom over 20 år.

For spørsmål i saken; kontakt daglig leder Einar Håndlykken på 41 68 64 37

Annonse fra Eliteserien: