Utviklingsavdelingen forlenger

Siden slutten av 2017 har vi hatt fulltidsansatte trenere på G14, G16 og Junior Elite, i tillegg til en trenerutvikler. Vi kan nå meddele at samtlige har valgt å fornye sin kontrakt med to nye år. Også i 2019 og 2020 vil utviklingsavdelingens ansatte bestå av Sondre Norheim (G14), Øystein Sanden (G16), Knut Rønningene (Junior Elite) og Odd Einar Fossum (trenerutvikler).

«Vi har lenge vært veldig gode på spillerutvikling, men nå satser vi også på trenerutvikling. Vi er veldig fornøyde med at disse tre lokale trenerne har valgt å forlenge avtalen med Odd. Vi har systematisert arbeidet i utviklingsavdelingen, og er trygge på at det fører til enda bedre spillerutvikling», forteller daglig leder Einar Håndlykken.

Utviklingsleder, Morten Rønningen, er også svært fornøyd med å få på plass avtalene.

«Disse avtalene er viktige for klubben. Å ha heltidsansatte trenere i utviklingsavdelingen har ført til en systematisk oppfølging av våre unge spillere. I samarbeid med Odd Einar har disse gjort en utmerket jobb i 2018. Kontinuitet i denne avdelingen er svært viktig. Vi gleder oss til å ha disse på laget også i de neste to årene.»

Annonse fra Eliteserien: