Utviklingsavdelingen forlenger

Siden slutten av 2017 har vi hatt fulltidsansatte trenere på G14, G16 og Junior Elite, i tillegg til en trenerutvikler. Vi kan nå meddele at samtlige har valgt å fornye sin kontrakt med to nye år. Også i 2019 og 2020 vil utviklingsavdelingens ansatte bestå av Sondre Norheim (G14), Øystein Sanden (G16), Knut Rønningene (Junior Elite) og Odd Einar Fossum (trenerutvikler).

Annonse:

«Vi har lenge vært veldig gode på spillerutvikling, men nå satser vi også på trenerutvikling. Vi er veldig fornøyde med at disse tre lokale trenerne har valgt å forlenge avtalen med Odd. Vi har systematisert arbeidet i utviklingsavdelingen, og er trygge på at det fører til enda bedre spillerutvikling», forteller daglig leder Einar Håndlykken.

Utviklingsleder, Morten Rønningen, er også svært fornøyd med å få på plass avtalene.

«Disse avtalene er viktige for klubben. Å ha heltidsansatte trenere i utviklingsavdelingen har ført til en systematisk oppfølging av våre unge spillere. I samarbeid med Odd Einar har disse gjort en utmerket jobb i 2018. Kontinuitet i denne avdelingen er svært viktig. Vi gleder oss til å ha disse på laget også i de neste to årene.»

Annonse fra Eliteserien: