Vel blåst Elitetiltak

Odd var i helgen (11.-12. Mars) vertskap for norsk toppfotball sitt elitetiltak for G15. Det ble en fartsfylt helg med hele 36 kamper og over 100 mål.

Annonse:

De beste spillerne i Norge på G15 nivå var i helgen samlet på Skagerak Arena for 2 dager fylt med fotball fra morgen til kveld. Odd stilte med et lag bestående av 19 spillere fra klubber rundt om i Telemark. Følgende klubber var representert: Pors, Notodden, Gjerpen, Storm/Siljan, Hei, Urædd og Odd. (laget på bildet over) 

Det ble totalt 4 kamper for hvert av lagene, der Odd sitt lag kunne skilte med sterke seire mot Vålerenga, Lillestrøm og Jerv. Med 3 seire og et tap for Strømsgodset var trener Erik Waage storfornøyd med helgen. 

"En fantastisk helg der vi møter gode lag som ønsker å spille fotball og som forsvarer seg godt. Det gjør at vi får trent masse angrep- og forsvarsspill både kollektivt og individuelt. Spillerne viser en fantastisk innstilling og tilstedeværelse gjennom hele turneringen." sier Erik Waage (rad to, første f.v. på bildet øverst) 

Nestemann ut er G13, deres elitetiltak arrangeres 25.-26. mars på Skagerak Arena. 

Heia Odd!

Annonse fra Eliteserien: