Vellykket fotballskole i høstferien!

Som vanlig arrangerte vi fotballskole i høstferien. I år som i fjor ble den gjennomført i samarbeid med Rema 1000. 125 fotballglade barn møtte opp på tross av noe dårlig vær til tre minnerike dager på Skagerak Arena!

Annonse:

6. – 8. oktober var det igjen duket for høstferiefotballskole på Skagerak Arena. Gutter og jenter fra mange klubber i hele Telemark møtte gledelig opp, på tross av regnværet. Koordinator for fotballskolen, Anders Løkken skryter av både barna og de som medvirket til en vellykket fotballskole:

«Selv om værmeldingen ikke var den beste, så kom 125 glade barn for tre artige dager. Jeg må også skryte av instruktørene fra både TTG og Odds utviklingsavdeling. De legger ned mange timer for å glede alle barna.»

Lunsjen blir servert i samarbeid med Herkules Kafé, i tillegg blir det servert frukt fra Bama på Rødmyr. Disse tre dagene var vi også så heldige å få benytte klasserommene til Voksenopplæringen på Skagerak Arena. Våte barn fikk dermed sitte varmt og godt og nyte en nydelig lunsj.

«Noe som også er svært gøy er at vi ser at stadig flere jenter melder seg på våre fotballskoler. Både i august og denne i høstferien har vi hatt egen jentegruppe. Vi håper denne trenden fortsetter også neste år!», kommenterer Løkken.

Selv om A-lagsspillerne har svært strenge restriksjoner i disse dager, stilte de gladelig opp for å klappe inn deltakerne på avslutningsseremonien.

Se bilder fra fotballskolen her:

Annonse fra Eliteserien: