Vi nekter å tape!

Syvende strake kamp uten tap.

Annonse:

Et Odd-lag i form viste vilje da de til slutt reddet ett poeng mot Haugesund. Det var en forsiktig start på kampen fra begge lagene. De første ti minuttene var preget av dårlig fotfeste, cornere og klapping fra hjemme supporterne. Først etter 12 minutter kommer FKH frempå, Ruud roter det litt til bakover og Bertelsen får avfyrt et skudd, men 22-åringens skudd går over målet til vår svenske landslagspiller.

Da klokka viste 23 minutter viste Dennis Gjengaar at målene mot Sandefjord ikke var noen blaff! Unggutten spilte sin andre kamp fra start og satte like gjerne sitt tredje mål for sesongen! 0-1!

Kampen stilnet utover omgangen, tidligere Odd-spiller Bilal Njie er frempå et par ganger, men de hvitkledde klarte ikke skape det virkelig store.

Minuttene senere viste Milan Jevtovic frem Dennis Bergkamp takter, han passerte to Haugesund-spillere og pådro Krygard et gult kort.

Sekundene før dommer blåser av til pause kommer Haugesund til en siste sjanse. Sande setter ballen bak Leo Wahlstedt. 1-1.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1

Bare minuttet ut i andreomgang da Haugesund går opp i ledelsen. Bilal Njie løper ned mot dødlinja og bommer egentlig med innlegget. Leo skal opp å plukke Njies innlegg, men svensken vår får sola i øyene og roter ballen uheldig i mål. 2-1.

Minuttene senere reiser Leo seg og viser Haugesund hvilken klassekeeper han er. Sveriges landslags keeper varter opp med en sterk reaksjonsredning på Søderlunds avslutning.

Paco gjorde dagens første bytte da Ingebrigtsen kom inn for målscorer Gjengaar. Ingebrigtsen er svært nære å sette ballen i mål noen minutter senere, men Selvik klarer akkurat å stoppe forsøket.

Tempoet i andreomgangen var ikke all verden, men Paco forsøker å endre kampbildet med to bytter. Syver Aas og debutant Zulechner kom inn de siste 20 minuttene.

Like etter en stor Haugesund-sjanse kommer Odd på en kontring. Ingebrigtsen setter fart fremover. Ballen havner til slutt innenfor 16-meteren hvor hjemmelagets forsvar kløner det til. Conrad Wallem snapper opp ballen og banker den opp i nettaket bak Selvik. 2-2!

En lang kamp på en tung gressmatte ender 2-2 og vi fortsetter vår ubeseirede rekke!