Videre i cupen

Veien til cupfinalen startet i kveld mot 4. divisjonslaget Hei. Bursdagsgutten Jesper Skau (19) debuterte for Odd sentralt på midtbanen fra start.

6 minutter var spilt da Odd og den tidligere Hei-spilleren Odin Bjørtuft sørget for 1-0. Bjørtuft scoret på et direkte frispark fra 22 meter nederst i venstre hjørnet.

Et par minutter senere sto det 2-0 til Odd. Bjørtuft slo en langpasning inn i Hei-feltet til John Kitolano som serverte Filip Jørgensen foran målet. Kragerøgutten fikk en enkel jobb med å sette inn kveldens andre Odd-scoring.

Etter 37. minutter reduserte Hei til 2-1. Dennis Garstad for hjemmelaget fikk et innlegg fra høyre og scoret innenfor 5-meteren.

Ett minutt senere gikk Odd opp i 3-1. Flamur Kastrati fikk en pasning langs bakken og tuppet ballen i mål fra utenfor 5-meteren. Det ble også stillingen til pause.

Odd hadde flere store muligheter til å øke ledelsen i 2. omgang, men en god Steffen Andersen i Hei-buret hindret scoring.

Så smalt det to ganger på kort tid for hjemmelaget. Odds fjerde scoring kom etter 66 minutter. Odin Bjørtuft scoret med sitt andre frisparkmål, fra ca. 18 meter med et hardt skudd høyt i høyre hjørnet.

Et par minutter senere puttet Abel Stensrud sin første scoring etter målgivende fra Syver Aas.

Filip Jørgensen sørget for 5-1 med sin andre scoring etter 74. minutter. Denne gangen var det John Kitolano sin tur til å være servitør. Kitolano slo et innoverskrudd hjørnespark til Jørgensen, som headet ballen i en bue og i mål.

Ungguttene Dennis Gjengaar (18) og Faniel Tewelde (15) fikk også sin Odd-debut i kveld.

Sluttresultatet ble solide 6-1 til Odd og dermed videre til 2. runde av NM.

Nå retter vi blikket mot Sørlandet og Jerv allerede til søndag, før Sandefjord kommer på besøk til Skagerak arena onsdag 25. mai klokken 1800.