Viktig hjemmeseier for Odd 2

Det var innbytter Joakim Jahnsen som ble matchvinner da Bærum kom på besøk i Skien.

Annonse:

ODD 2 startet slik: Egil Selvik, Kevin Johnsen, Eirik Asante, Sondre Aarestad, Markus Sjøstrøm, Eivind Willumsen, Jone Samuelsen, Marius Larsen, Bilal Njie, Tobias Lauritsen, Filip Gripsgård

Søndag ettermiddag tok Odd 2 imot Bærum på Skagerak Arena. Vanligvis spiller Odds førstelag på søndager, men grunnet landslagspausen var det Odd 2 som i stedet skulle spillet en viktig kamp. En kamp som ble enda viktigere med tanke på resultatene til bunnlagene. Odd 2 har hele denne sesongen ligget rundt nedrykksstreken, men stort sett over. I det siste har det virket som Odd 2 har hatt en trygg plass, men som følge av at bunnlagene fikk med seg særdeles viktige poeng, ble det desto viktigere for Odds andrelag å gjøre sakene bra mot Bærum, som lå hakket over Odd før kampen.

Det var også bortelaget som hadde mest å juble for i 1.omgang. I det som var en svært lite underholdende omgang. Det var nesten urovekkende få sjanser, og kom det sjanser var det som regel gjestene som fikk dem som følge av et hjørnespark. Daniel Berg slo svært presise hjørnespark, og ved ett tilfelle ble det også mål ut av det. Berg slo hardt inn til Markus Attila, som avsluttet kontant. Egil Selvik fikk en hånd på den, men maktet ikke å stoppe avslutningen.

God pauseprat
Morten Rønningen og Odd hadde mye å fikse på i pausen, for det som ble levert i 1.omgang var dessverre langt under toppnivået til dette laget. Det kan ha virket som Morten Rønningen serverte en god pauseprat til Odd 2. 2.omgang var svært ung da Filip Gripsgård satte inn utlikningen, og sørget for at vi fikk en bedre odd-omgang.

Morten Rønningen gjorde flere gode, og smarte, ting i denne kampen. 69 minutter ut i kampen gjorde Odd et bytte. Rønningen byttet ut målscorer Filip Gripsgård, og byttet inn lille, raske Joakim Jahnsen. Jahnsen brukte svært kort tid på å sende Odd i ledelsen; 2-1. Dette gjorde han etter at Bilal Njie stod for assisten.

Den scoringen var nok ekstra tung for Bærum å svelge. For etter at Gripsgård ga Odd en drømmeåpning på 2.omgang, tok gjestene mer og mer over, før Odd scoret litt mot spillets gang. Odd 2 var mye mer effektive. Kampen levde imidlertid etter 2-1-scoringen til Jahnsen. Begge lag fikk også gigantiske muligheter til å score, men bortelaget maktet ikke utlikne, og Odd maktet ikke punktere kampen. Det gjorde heldigvis ingen verdens ting da det var Odd som kunne smile bredest etter å ha innhentet 3 poeng i denne søndagskampen.

Annonse fra Eliteserien: