Vil du bidra som frivillig?

Kunne du tenke deg å bli en del av Odd-fellesskapet, og bidra litt på våre hjemmekamper? Les videre

Det er et stort hjul som skal gå rundt for å arrangere toppkamper i fotball, og mange frivillige bidrar til å gjøre det mulig.

Til nå har vi vært 140, forteller arrangementsansvarlig Ole Larsen.

Man må møte halvannen time før kamp, og forplikter seg til cirka ti hjemmekamper i sesongen. For innsatsen får man en del fordeler:

Sesongkort, profileringsutstyr, tur til bortekamp med buss, mat og billett, samt noen småfordeler som følger med når man blir litt «varme» her i miljøet, forteller Larsen.

Vi deler det slik at de portansvarlige får se litt hver av kamp når de er på jobb. Til de øvrige kampene har man fullt utbytte av sesongkortet.

– Men jeg tror mange føler at det beste ved å være med som frivillig, er å bli en del av fellesskapet. Man kommer jo litt nærmere der det skjer – inkludert spillergruppa.

Om noen vil mene at det er en billig løsning for Odd, vedgår Larsen at det er noen kroner spart.

Kall det gjerne en bieffekt at vi sparer litt, men for oss er det viktigste at vi skaper en enda større interesse rundt klubben. Vi ønsker å gi alle muligheten til å engasjere seg litt ekstra, og, og mener selv at vi tar godt vare på våre frivillige. Det vil alltid være veldig viktig.

 arrangerer Odd opplæring av årets frivillige. Først med et informasjonsmøte, og deretter med mer praktisk kunnskap som kreves.

Mer om dette kommer selvsagt her på odd.no når det nærmer seg

Er du interessert, kontakt oss på [email protected] eller 977 88 925

Annonse fra Eliteserien: