Vil du være med på kamp allerede fra seriestart?

Eliteserien starter opp 16. juni. Du kan være med å støtte laget med din egen pappsupporter. Oddrane supporterklubb og vi i Odds Ballklubb oppfordrer alle til å bli en del av "Den 12. spiller". Kjøp din plass på stadion, og vær med å støtte gutta fra tribunen.

Annonse:

Vi har latt oss inspirere av den tyske klubben Borussia Munchengladbach, som i likhet med oss nå må spille sine kamper for tomme tribuner. Supportere i papp gir en følelse av liv på tribunen. Det vil aldri bli som om publikum var til stede på tribunen, men vi ønsker at spillerne skal merke støtten fra supporterne. Dette er en taus støtte til spillerne ute på banen, for lyd er det ikke i disse supporterne.

pappsupporter
Pappsupporter

Sammen med vår partner, Erik Tanche Nilssen, har vi utarbeidet en mulighet for deg som tilskuer å få ditt eget ansikt på Skagerak Arena. Her kan du kjøpe din plass på Skagerak Arena. Pappsupporteren vil stå på tribunen helt frem til det åpnes for publikum igjen. På denne måten gir du, allerede fra seriestart den 16. juni, din støtte fra tribunen som suppporter,

Du trenger ikke å være medlem av Oddrane for å kjøpe deg en plass. Her kan supportere, medlemmer av klubben, sponsorer og alle som er glad i Odd vise sin støtte til våre spillere ute på banen. Å kjøpe seg en "12. spiller" koster kr. 250,- og da står den på sin plass helt til du selv slipper inn på stadion igjen.

Her kan du bestille din 12. spiller.

 

Annonse fra Eliteserien: