B for Bærekraft i 2021

BDO har signert ny samarbeidsavtale samtidig som det er klart at 2021 blir året hvor vi sammen setter bærekraft på agendaen.

Annonse:

BDO har et eget bærekratsteam som jobber både nasjonalt og internasjonalt. Deres erfaring er at de bedriftene som tar bærekraft på alvor  blir vinnerne om fremtidens kunder og ansatte

Lokalt fortsetter BDO samarbeide med Odds ballklubb for de det er et veldig bra nettverk for oss, sier Daglig leder og Partner Geir Bjarne Sørensen. Det er en positivitet og en vilje til samarbeid som vi setter pris på . Det er alltid en god opplevelse å delta på de ulike arrangementene Odd inviterer til. Det er bra folk som møter opp med positiv energi. 

Odd utvikler seg hele tiden. Så er vi jo glad i fotball også da…. Mange i BDO liker å gå på kamp og vi kan ta med kunder og kollegaer dit.

Ballen er rund og mye skjer, og resultatene går fra det helt supre til noen gang det helt frustrerende, …….. og det er akkurat det som gjør fotball så fascinerende og spennende:-). Sponsorpoolen til Odd holder stand, det er viktig i både medgang og motgang,  og det er alltid hyggelig å møte de andre partnerne i Odd-samarbeidet.  Vi har vært med som stolt sponsor i mange år og gleder oss til nye sesonger med Odd og samarbeidspartnere.

Annonse fra Eliteserien: