Color Line forlenger avtalen med ODD

Color Line er stolt sponsor og samarbeidspartner til Odds Ballklubb også i 2018

Odds Ballklubb er stolte og glade over å ha Color line «On Board» også for kommende sesong. Det at vi blir fordelt med betydelig lotterimidler til vår «Telemarksprofil» er avgjørende for at vi kan fortsette vår satsing på utvikling av unge fotballspillere.

Når vi spør salgs og markedssjef Nina Moland Andersen om hvorfor Color Line ønsker å spille på lag med Odd er svaret som følger: 

Gjennom flere tiår har Color Line hatt et tett samarbeid med klubben, og siden 2009 har vi bidratt med betydelige lotterimidler til klubbens arbeid med barne- og ungdomsaktiviteter.

Vi vil spesielt berømme Odds innsats for lokalsamfunnet. Klubbens målsetning om å dyrke frem lokale spillere både inspirerer og stimulerer barn og unge i regionen til å ha noe å strekke seg etter. At klubben også er en viktig bidragsyter til at flere unge fullfører videregående skole, blant annet ved å tilby arbeidstrening, er utrolig flott. Odd ballklubb bidrar til å skape gode forbilder og rollemodeller. Dette passer godt med Color Lines verdier.   

Videre er det flott å registrere at klubben også har ambisjoner om å bli best på miljø, og at de bidrar positivt for å nå dette målet gjennom flere tiltak. Søppelsortering og oppfordring om å sykle til kamp er noen av tiltakene vi vil berømme. Color Line er opptatt av miljø, og vi er stolte av at vi nå har land strøm i alle havner vi trafikkerer. Dette bidrar til at vi reduserer CO2-utslippene betydelig, og er et viktig miljøtiltak fra vår side.

Nå gleder vi oss til seriestart i mars, og ønsker Odd Ballklubb lykke til!

Vi heier på dere, og ser fram til et spennende år sammen.

Annonse fra Eliteserien: