Cupfeber på O`Learys

Odd inviterte til Afterwork før kvartfinalen mot KFUM sist torsdag.

Vårt faste program ble kjørt på ettermiddagen i stedte for i noen tidlige morgentimer.  Som vanlig er det minst to Oddpartnere som bidrar  med  det faglige innholdet  Fjuz Kommunikasjon ved nyansatte Jørgen Simensen fortalte hvordan en kunne lykkes  med å få nye kunder på nett , og hadde gode eksempler fra ByPost og  Autostrada – begge Oddpartnere.

Veldig interessant og nyttig

Daglig leder i R8 Consulting ,Lars Erik Løberg holdt også forsamling i ånde. Revisjonsbransjen  er i rivende utvikling og mer og mer av jobben er digitalisert. Det å ha gode rutiner, systemer og kontroll vil aldri gå « av moten» Myndighetene har i dag enkel tilgang til dine regnskap og ser raskt om noe ikke stemmer. R8 Consulting er din beste rådgiver og  bidrar til at din virksomhet har full kontroll og god oversikt .

Så fikk vi hilse på en gammel kjenning i Alexander Aas, som nå er regionleder for Personalhuset , Buskerud, Vestfold og Telemark.

Personalhuset har signert en ny Oddpartner avtale nå, og har alt etablert et avdelingskontor på Herøya i Porsgrunn. Her er

«Vi forventer å kunne støtte opp om laget og klubben, heie frem nye talenter og være en bidragsyter for næringslivet i Telemark.

Vi ønsker å være synlige og det mest innovative byrået i fylket.

Det er med stolthet vi går inn i Odd-familien!» sier Alex.

Både Pelias og Personalhuset fikk Oddepila som symbolet på at det nå er Oddpartnere.

Afterwork ble avsluttet med fotballprat ledet av Ove Mellingen  som mimret med de  gamle cupheltene Brede Bomhoff, Bård Borgersen og selvfølgelig Alexander Aas.

Kvelden ble perfekt da Odd slo KFUM og Odd trakk hjemmekamp i semifinalen.

Annonse fra Eliteserien: