FOTBALLFROKOST på stadion

Ekte fotballfrokostmøte i dag med mat og Dag Eilev på en gang. Så sammen med eggerøre , koktskinke og appelsinjucie fikk Oddpartnere en levende beskrivelse av vinnervilje, oppturer og nedturer på banen.

Annonse:

Vi leverer egentlig fotball prestasjoner lagt over hva  våre økonomiske rammer tilsier.  Ut i fra ressurser skal RBK, Brann og Molde  ta medalje, ikke Bodø Glimt  og Odd. Vi skulle gjerne hatt en større og bredere stall, men det har vi ikke budsjetter til. Så at vi er på 3dje plass er fantastisk – og vi er veldig sugne på å ta medalje.

Det er kun seier som teller på søndag – og DEF stiller med sine beste menn.

Dagens to bedrifter  var Grep og Pelias. Grep hjelper folk ut i arbeid – etter at livet har slått litt krøll på seg. Alle kan møte veggen pga samlivsbrudd, dødsfall, eller sykdom, og Grep hjelper mennesker tilbake i jobb igjen. Der får de god hjelp av andre Oddpartnere som åpner sin arbeidsplasser  for en til. Grep sysselsetter også de som må ha en varig tilrettelagt arbeidsplass. På nye Sitt ned  er det kafe hvor mange  VTA ansatte jobber og selger fantastisk gode supper og kaker.De nye lokalene i Skien sentrum  er virkelig verdt et besøk.

Pelias er bedriften som hjelper deg med uønskede gjester  som mus , rotter, maur og fugl. De har 24 timers vakt og rykker ut nå hytta de er invadert av mus eller taket ditt er fult av måker.På Skagerak Arena skal Pelias nå  sette opp netting  og legge strømskinner slik at fuglene ikke skal skite ned setene på stadion.

Frisparket er Oddpartnernes mulighet til å fremsnakke egen bedrift , et tilbud , en nyhet eller noe de brenner for. Et godt eksempel var i dag KPMG som fortalte hvordan de jobber med å få ansatte til å flytte hjem. De fleste unge begynner i Oslo, men blir oppfordret til å søke seg utover – der de har røttene sine. Så KPMG bidrar til innbyggertallet  vokser i  Vestfold og Telemark. I 2020 inviterer vi til ODD Awards fredag 17 januar. Sett av datoen . Da skal vi feire med og uten ball, og gjøre stas på mange i Odd-familien. Vi skal bl.a  kåre årets Oddpartner. Kom gjerne med forslag . Vi ser etter den som er flink å bruke nettverket, fremsnakker og deltar aktivt.

Annonse fra Eliteserien: