HRG – en gammel kjenning for alle reiseglade i Telemark

Vi har vært et lokalt reisebyrå med kontorplass i Porsgrunn i over 40 år, og tilhører et stort globalt nettverk Global Business Travel HRG som vi drar god nytte av

Vi har som mål å støtte nærområdene der vi har kontorer, og for oss ble det et naturlig valg å velge Odd. Vi synes klubben er en viktig bidragsyter til lokalmiljøet med sine flotte verdier. Og det er nettopp gløden Odd skaper og engasjementet for lokalmiljøet som gjør at vi føler at det passer overens med våre verdier. Våre verdier er nemlig Engasjement, ærlighet, dyktighet, innovasjon, kundefokus og ekspertise. Og disse skal gjenspeile hvordan vi liker å gjøre jobben vår. Vi har gode erfaringer på hva som fungerer og ikke fungerer gjennom andre sponsorater i andre distrikter både innenfor fotball og håndball. Odd sitt sponsornettverk virker på oss som meget profesjonelt, engasjert, nytenkende og ærlig.

 Vi har store forventninger til dette samarbeidet i 2019, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med både Odd og nettverket gjennom Odd. Det er ikke så mange lokale reisebyråer igjen, og vi håper selvsagt at vi skal få fortalt Telemark at vi fremdeles finnes. Vi har tre avdelinger med kompetanse innenfor grupper, forretningsreiser og ferie. Sikkerheten med å bruke et reisebyrå er selve kjernen, og vi sparer deg for masse tid til planlegging. Vi forstår at du behøver å ta kontroll over dine reiser og møter, vi forstår at fleksibilitet er viktig sammen med teknologi og gode bestillingsrutiner. Sist men ikke minst så forstår vi behovet ditt både før, under og etter reisen. Dedikert service, øye for detaljer og personlig kontakt er selve ryggraden i vår virksomhet. Vi har ferdighetene, erfaringen og engasjementet som skal til for å yte unik service til våre kunder og bygger relasjoner basert på gjensidig respekt og tillit. Vi elsker jobben vår, og med den kunnskap, kompetanse og erfaringer våre kollegaer har, er vi alltid klare for nye utfordringer.

Annonse fra Eliteserien: