Inspirerende frokostmøte på Comfort Hotell Porsgrunn

I disse koronatider er det inspirerende bare å treffe folk. Når en i tillegg har flinke foredragsholdere som inspirerer kan det ikke bli bedre. Comfort Hotell Porsgrunn hadde 60 stoler med meters avstand – og Oddpartnere fylt de opp.

Annonse:

Jan Frode Nornes la ikke fingrene i mellom da han beskrev sin aller verste opplevelse da det gjensto 7-8 minutter av en kamp som Odd ledet klart 1-4. Vi trener ikke på kynisk fotball og det å hale ut tiden, slik som en ser i andre land. 

Det var mitt ansvar, og der var vi ikke dyktige nok til å holde hodet klart og ta ansvar på banen. Turen hjem fra Haugesund var veldig lang. Nå er det RBK som gjelder og vi er gode nok til å slå de .

Teo Luisa er midt opp i den største og mest uforutsigbare krisen reiselivsbransjen generelt og hotellene spesielt ,har hatt. Olje krise, 9/11 og askeskyer har tidligere gitt omsetningssvikt, men aldri noe i nærheten som en pandemi.

Men i mellom alle krisene har bransjen hatt sine aller  beste år. Derfor ruster Capitane Hotels seg  og  har 10-11 prosjekter på gang . Målet er å lande 5-6 Comfort hoteller mellom Arendal og Drammen . I Porsgrunn har hotell omsetningen økt med over 30.mill, og alle sa det ikke var plass til et hotell til i Porsgrunn. Det er alltid mulig og øke markedet. Etableringen  har  også tilført byens næringsliv   millioner i økt salg. Det har butikker og spisesteder i Porsgrunn fortalt oss.

Nina Haugen og Signe Tynning har travle dager i DNB s gamle banklokaler. De hadde en hjertevarm presentasjon Kirkes Bymisjon i Grenland. De har mange frivillige som hver dag gjør en innsats for de som ikke har det så greit. Jobbtrening , matutdeling brukt butikk, kafe og språk kafe er noen av aktivitetene de tilbyr .De jobber med Utenforskap, sårbare barn og familier . KBM har rom for alle. Vi skal invitere til årets varmeste kamp 31.10 i du vil se oransje skjerf -symbolet på varme og omtanke .

Sist fikk vi nok en  hjertevarm presentasjon, nemlig  av etableringen av Odds Ballklubb Kvinner. Nyvalg leder Karianne Resare loste oss gjennom hvordan  Fossum Kvinnelag i 2 divisjon  ble til OBK Kvinner. Nå vil talentfulle jenter få et skikkelig tilbud i vår region. Telemarksmodellen vil gjelde for jentene også.

De kal spille sine kamper på Skagerak Arena. Her skal de ha kontor og garderober. De skal bruke fagkunnskapene og kompetansen som er i Odds BK. Jakten på sponsorer er i gang , med god hjelp av markedsavdelingen i Odd. 

Frokostmøte gikk på overtid denne gangen og ble avsluttet med «Frispark og invitasjon til  fotball treff på O`Learys ,når Odd møter RBK på Lerkendal.

Annonse fra Eliteserien: