Kunstgress og 2 for prisen av 1

Markedet for kunstgress er i endring. Lær mer om nye lover og reguleringer, bærekraftige løsninger og framtidens fotballbaner på Odds miljøkonferanse.

Annonse:

Vi inviterer til miljøkonferanse om kunstgress på VIP-en på Skagerak Arena den 22. september.

Hvis du som Odd-partner melder deg på, kan du gratis ta med en deltaker til. Vi kontakter deg før 15. september for å registrere hvem du ønsker å ta med. Har du spørsmål, kontakt prosjektleder Marit Schulstok på [email protected]

Meld deg på Odds miljøkonferanse

 

Forskrift og EU-reguleringer på gang

Det er en nasjonal forskrift om kunstgress på trappene og EU vurderer forbud mot gummigranulat. Geirfinn Kvalheim fra Norges Fotballforbund (NFF) vil blant annet komme for å snakke om rammebetingelser for kunstgressbaner framover.

Bjørn Aas leder forskningsprosjektet «Kunstgress 2021» ved Norges naturvitenskapelige universitet (NTNU). Han vil presentere funn fra forskningen, livsløpskostnader for ulike dekker og bærekraftige alternativer og erfaringer.

Kunstgress_invitasjonA

Framtidens kunstgress

Tidligere Odd-spiller Espen Hoff - nå fra PST Sportsanlegg - vil snakke om framtidens kunstgress, mens Joakim Gulliksen presenterer Naturvernforbundets syn.

Robert Monsen fra IBKA forteller om gjenvinning av granulat og litt om hva som skjer med kunstgresset når det ikke duger som bane lenger. Jesper Rosborg fra Addcon Nordics deler erfaringer fra samarbeidet med Odds Ballklubb om energieffektiv drift og avising.

Spillernes perspektiv skal også løftes fram. Steffen Hagen (kaptein i Odd), Trine Rønning (prosjektleder i NFF for jentesatsing i Telemark) og Erlend Hanstveit fra NISO møtes i spillerpanelet.

Breddeklubber, kommuner, politikere og alle interesserte

I lunsjpausen tar Odd-direktør Einar Håndlykken med seg deltakerne på en omvisning på idretts-Norges største solcelle-anlegg.

- Vi håper at så mange som mulig fra breddeklubbene, toppklubbene, kommunene, politikken og ellers alle interesserte i vår region, ønsker å komme, lære og bidra i diskusjonen om veien videre, kommenterer Marit Schulstok, prosjektleder for miljø i Odds Ballklubb.

Annonse fra Eliteserien: