Motor Forum AS forlenger

Vi i Odds Ballklubb er glade for at Motor Forum AS har valgt å skrive ny og større avtale med oss.

Annonse:

Nytt av året er at det blir sponsor sjef Henriette Moland som blir den som skal drifte den nye avtalen.

Hun sier følgende til Odd.no om hvorfor det er bra for Motor Forum å være partner til Odd:
Som nevnt på julelunsjen har Tom Grave sagt at han skal lene seg litt tilbake å la ungdommen ta over.

Nå tar ungdommen over og i dette tilfellet blir det i regi av meg, Henriette.  Jeg er klar for å jobbe videre med de gode relasjonene og kundene jeg i dag har i sponsormiljøet. Samtidig håper jeg på å stifte noen nye bekjentskaper i 2020 sesongen.

Etter over 15 år som sammenhengende sponsor tok vi i år en grundig evaluering på hvordan vi skulle bruke våre markedspenger. Valget falt igjen ned på ODD pga. følgende: De ønsker å være en klubb for hele Telemark – både elite og bredde. Klubben sitt engasjement og retning innenfor miljø satsingen er noe vi stiller oss bak.  Høy kvalitet på sponsor arrangementene har også blitt tatt med i vurderingen.  

I 2019 solgte Motor Forum AS en del biler til ODD sine medlemmer og sponsormiljøet, men vi klarer mer. Disse salgene er selve grunnlaget for avtalen og det som over tid bygger lojalitet. Uteblir dette faller også grunnlaget fort bort for å være sponsor. Oppfordrer alle til å tenke nøye på dette i 2020. 

I ODD sin administrasjon kan man se et utvalg av våre biler.  Mitsubishi sin Outlander PHEV –Norges mest solgte ladbare hybrid med 4WD og Renault Zoe som nå er kommet i enda bedre utgave. Bilpressen i Norge har kåret Renault Zoe til den elbilen som gir deg mest rekkevidde for pengene. Dagens materialforvalter bil er en Renault Kangoo, en av Europas mest solgte varebiler.

Vi gleder oss over å ha med Motor Forum på laget også i 2020.

Annonse fra Eliteserien: