Oddpartnere likte Frokostmøte på pub!

Det var rekord deltakelse da Odd nettverket møttes på O` Learys. Sports-restauranten har hatt en drømmestart med fulle hus nesten hver eneste kveld .

Dagligleder Thomas Kvam  fortalte historien om hvordan en guttedrøm med kompisen Ronny Sundvall om å ha O`Learys på Herkules, som han var senterleder for.. Så ble det R8 og Arkaden på Ronny, og sammen med R8 gjengen med utleieansvarlig  Simon Stordalen fikk de lokket O learys opp  til en omvisning på Arkaden.


Thomas hadde ikke restaurant erfaring med masse guts.  Thomas og kona Monica har sittett opp til langt på natt for å legge inn bord bestillinger. Dette har vært tidenes åpning.

Truls Ditlefsen presenterte Guard Automasjon. Bedriften som sikrer systemene for levering av  vann og strøm slik et moderne samfunn er helt avhengige av Guard har også smarte bygg som bruker minimalt med energi , kun det som trengs , når det trengs.  Guard er en spennende innovativ bedrift med mange flinke ingeniører , som hjelper utbyggere med og prosjektere moderne smarte bygg med fremtidens teknologi.

Abb ved Ken Isaksen hadde også en fantastisk historie og fortelle . Sammen med Skagerak energi har de levert et pilot anlegg for strømproduksjon med solceller på takene på Skagerak Arena. Strømmen skal magasineres i store batteri, og så brukes til lys og varme på Odd. Dette pilotprosjektet er så spennende at toppsjefen i ABB internasjonalt kjenner til Skagerak arena og Odds Ballklubb, sa Ken.   Kommunikasjon sjef Thor Bjørn Omnes bekreftet også at dette er et unik prosjekt at alle deltakerne er lokale. Den kompetansen som er her i Grenland er helt unik . Nå skal anlegget Skagerak Energilab testes utover våren. Sesongstart i 2019 skal bli med egenprodusert strøm !

En fotballfrokost har selvfølgelig med litt fotball. Dag-Eilev Fagermo fyrte løs fra hofta om sesongen så langt og litt om de to siste kampene. Han vil komme tilbake på julelunsjen og ta en gjennomgang av sesongen som helhet.

Dag-Eilev hadde med seg en ekte lokal ung mann som akkurat hadde signert ny kontrakt med klubben. Marius B Larsen , sønn til Ola Larsen og barnebarnet til Ole erik Hansen  var  han født Odder, og nå har han «papir på det».

Takk til O`Learys for et strålende sted å ha møte. Vi kommer gjerne igjen  

Annonse fra Eliteserien: