Porsgrunns eldste restaurant heier på Norges eldste fotballklubb

De fem jentene som utgjør staben på Michel Seylmagers hus har alle hatt sesongkort på Skagerak Arena i 8-10 år, og i alle de årene har de spøkt om å ha reklamekilt på Skagerak Arena.

Nå har de hatt noen gode år i restauranten og dermed ble spøken til virkelighet.

Damene på Michel Seylmagers hus har alle vært med på beslutningen om å bli med i Oddpartner nettverket fra neste sesong. Dette  er en godt forankret beslutning  restaurantsjefen og eier Hege Skilbred  skrev under på. Vi er flere som vil ta ansvar for denne avtalen – med glede.

Vi ønsker å bli oppdaget at Skiens markedet, og oppafor, som vi sier her. Næringslivet i Porsgrunn har vært gode kunder i mange år, men det er mye å hente i  resten av Grenland.

Vi har hørt mye bra om nettverket til Odd og vi er veldig klare for å delta. Nå har vi topp sesong i desember – så i den måneden  er vi på jobb nesten døgnet rundt, og rekker ikke noe utenom. Vi kommer sterkt tilbake i januar .

Med nytt Comfort hotell rett bort i gata gleder de seg til å bespise  nye gjester  til lunsj og middag . Her kan du ha en meget hyggelig forretningslunsj i ro og fred, med sjarm og tradisjon rundt deg på alle kanter.

Vi takker for tilliten og ønsker Michel Seylmagers hus velkommen inn  som Oddpartner fra 2019

Annonse fra Eliteserien: