SNART SØLVBRYLLUP

Elektro 4 har røtter tilbake til 1950 og for Elektro 4 er det langsiktighet og trygghet som gjelder.

Med over 20 års samarbeid med ODD og nok en fornyet og utvidet avtale viser Elektro 4 ikke bare ansvarlighet for stabilitet, langsiktighet og trygghet, men også at de hele tiden tenker fremover.

Elektro 4 har elektriker og svakstrømsoppdrag i alt fra de enkleste boliginstallasjoner hos fru Hansen, til ladeløsninger for elbil, prosjektering av elanlegg  og totalinstallasjon i mer komplekse byggeprosjekter.  

Elektro 4 er en bedrift med masse energi- og mandagene startes gjerne med entusiastisk oppsummering av helgens kamper både i kontorene på Borgestad eller rundt på alle byggeplassene de er representert- hovedsakelig i Telemark og Vestfold.  Elektro 4 er fremoverlent og ønsker være med på de møteplassene hvor næringslivet og befolkningen samles. Dette kan ODD tilby både på kamp og som møteplass B2B.  Elektro 4 stiller også med hele 2 lag med fotballglade ansatte på den kommende sponsorcupen.

Elektro 4 har alltid behov for flere dyktige og trivelige montører innenfor alle sine fagområder. Også innenfor svakstrøm og årskontroll og de vil gjerne høre fra deg for en prat !

Annonse fra Eliteserien: