Billettinformasjon

Annonse:

Kjøp billetter
Billetter til Odd sine hjemmekamper kan kjøpes gjennom netthandel, Falkum Sport eller billettlukene på kampdag. Ved kjøp av billett gjennom netthandel unngår du kø på kampdag, og får dessuten billettene rimeligere. Du kan også få billetten rett på mobil, slik at du kan skanne den ved inngangen.Ansatte i ABB kan hente ut billetter i våre fysiske utsalg, eller i billettlukene på kampdag. ABB har også sin egen løsning for å hente billetter på nett. 

Ansatte i Sparebank 1 Telemark henter sine billetter hos Falkum Sport på kampdag eller via egen nettportal.For rullestolplass og/eller billett med ledsagerbevis, vennligst kjøp dette i billettlukene på kampdag eller i Falkum Sport.

Billetter Online
Kjøp av billetter på nett og mobil er praktisk, enkelt og sikkert. Her kan du etter eget ønske velge hvor du ønsker å sitte, antall og hvilke priskategorier, samt printe ut billetten hjemme til rabattert pris. Spar tid og penger, kjøp på nett eller mobil!

Bortesupporter billetter
Bortesupportere kjøper billetter i egen billettluke ved inngang 9 på kampdag, eller via våre nettsider. Salget av billetter til bortesupportere i lukene på stadion åpner 2 timer før kampstart.

Feil ved Print at Home billetter
Har du problemer med å skrive ut dine billetter hjemme, vil du kunne få disse utlevert i billettlukene ved hjelp av ditt ordrenummer, men du vil da måtte betale mellomlegget fra den rabatterte prisen på nett og de ordinære billettluke-prisene. Kontakt [email protected] dersom du ikke har fått billetten som vedlegg i mail.

Billettsalg før kamp
Billettsalget før kamp skjer hos Falkum Sport i deres åpningstider, og på våre nettsider: billett.odd.no (24/7)

Falkum Sport:
• Man-fre: 12:00 - 18:00. Lør: 11:00 - 15:00.
• Kampdag: 3 timer før kampstart.

Billettsalg i billettluker på kampdag
Billettluker åpner 3 timer før kamp med mindre annet er oppgitt via våre kanaler. Følg med på våre nettsider og Facebook-sider for informasjon. Falkum Sport åpner 3 timer før kampstart på kampdag, og det er mulig å kjøpe kampbilletter her hver dag i deres åpningstider.

Ønsker du å unngå kø? Kjøp og print ut billettene dine hjemme eller last ned billetten på mobil. 30 minutter før kampstart er det svært vanlig at større kødannelser forekommer, og det lønner seg derfor å være ute i god tid for å rekke kampstart. Utvidet åpningstid kan forekomme ved ulike arrangementer. Informasjon om dette finnes eventuelt på www.odd.no Spørsmål kan rettes til [email protected].

Telefon- og epostbestilling av billetter
Odd har ikke reservasjon og bestilling av billetter over telefon eller pr. epost.

Henting av frikort
De som har rett til frikort (Norsk Tipping kommisjonærkort, NTF, NFF, Fotballkrets, kommunale og idrettskrets osv.) kan hente sine billetter i billettluke på kampdag som åpner 3 timer før kampstart.

NB! Merk at tippekommisjonærer må bestille billetter minimum 5 virkedager før kamptidspunktet. Husk å melde inn navn, navn på utsalgssted, kommisjonærnummer, antall billetter (maks 2) og til hvilken kamp bestillingen gjelder for.

Billetter på «Oddranefeltet»
Odds Ballklubb og Oddrane ønsker at flest mulig tilskuere fyller opp «Oddranefeltet»! Vi oppfordrer derfor alle som har billett på dette feltet om å være med på å lage liv sammen med supporterne under kampene.

Ved kjøp av billetter på dette feltet; vær oppmerksom på at det i all hovedsak er et felt for stående og syngende supportere, og hvor flagging og TIFO er sentrale elementer. Ønsker du å sitte under kamp anbefaler vi et nærliggende felt.

Aldersgrenser
Barn t.o.m. 6 år har gratis inngang så fremt de sitter på foresattes fang.
6-16 år er barn, og over 16 år er voksen.
Aldershonnør gjelder fra 67 år.

Annonse fra Eliteserien: