Braastad forlenger

I dag ble det klart at fysioterapeut Anders Braastad(30) forlenger kontrakten som binder han til klubben ut 2023.

Tidligere denne uker ble det klart at assistenttrener Martin Reier forlenget kontrakten med Odd, nå er det fysio Braastad sin tur.

-Jeg er veldig glad for at jeg får lov til å bli med videre. Odd er en fantastisk klubb med et bra team og gode spillere. Jeg vært i Odd i to og et halvt år og nå gleder jeg meg til å ta fatt på tre nye år, forteller Braastad

Unik
Sportsjef Tore Andersen er glad for at Braastad blir med videre.
-Det er svært gledelig at Braastad forlenger kontrakten med Odd. Han er unik til å følge opp spillerne når det gjelder forebyggende, behandling av skader og skavanker og ikke minst det å bygge spillerne opp fra skader til å bli gode fotballspillere igjen. Det å ha en sånn person i apparatet er helt fantastisk. Spillerne er veldig godt fornøyd med måten han er på og de føler de blir ivaretatt på den beste måten. Vi er også helt avhengig av å ha den kompetansen Braastad besitter i det medisinske apparatet, avslutter Andersen

Braastad kan fortelle at han fremover vil fokusere på å videreutvikle det de allerede har begynt på i forhold til spillerne.
-Ja det stemmer. Vi ønsker å utvikle oss videre hele tiden så vi kan ha flest mulig spillere tilgjengelig og til å prestere i hver kamp. Når en skade kommer, så må vi raskest mulig få de tilbake på banen igjen.

Jan Frode Nornes har lenge vært klar på at han ønsker å ha med hele teamet videre.
-Det har jeg sagt hele tiden, jeg ønsker å ha med hele teamet videre og at de skal få lange kontrakter. Det at Braastad nå forlenger er fantastisk. Den kunnskapen, arbeidsmoralen og menneske Anders Braastad er, ønsker vi å ha i Odd. Det er utrolig viktig med kontinuitet og Braastad kjenner spillerne og vet akkurat hvordan han skal jobbe med de, så jeg og hele klubben er svært glade for å ha med han videre på laget.

Dyktig
Braastad selv er godt fornøyd med å jobbe under Nornes og er glad for at han fikk den permanente hovedtrener jobben,
-Det er veldig fint å jobbe under Nornes. Han stoler på teamet og spillerne sine og han er flink til å bruke den kompetansen vi har i teamet vårt. Det han står for av verdier og fotball trur jeg vi kommer til å se resultater av fremover.

 

Annonse fra Eliteserien: