Braastad forlenger

I dag ble det klart at fysioterapeut Anders Braastad(30) forlenger kontrakten som binder han til klubben ut 2023.

Annonse:

Tidligere denne uker ble det klart at assistenttrener Martin Reier forlenget kontrakten med Odd, nå er det fysio Braastad sin tur.

-Jeg er veldig glad for at jeg får lov til å bli med videre. Odd er en fantastisk klubb med et bra team og gode spillere. Jeg vært i Odd i to og et halvt år og nå gleder jeg meg til å ta fatt på tre nye år, forteller Braastad

Unik
Sportsjef Tore Andersen er glad for at Braastad blir med videre.
-Det er svært gledelig at Braastad forlenger kontrakten med Odd. Han er unik til å følge opp spillerne når det gjelder forebyggende, behandling av skader og skavanker og ikke minst det å bygge spillerne opp fra skader til å bli gode fotballspillere igjen. Det å ha en sånn person i apparatet er helt fantastisk. Spillerne er veldig godt fornøyd med måten han er på og de føler de blir ivaretatt på den beste måten. Vi er også helt avhengig av å ha den kompetansen Braastad besitter i det medisinske apparatet, avslutter Andersen

Braastad kan fortelle at han fremover vil fokusere på å videreutvikle det de allerede har begynt på i forhold til spillerne.
-Ja det stemmer. Vi ønsker å utvikle oss videre hele tiden så vi kan ha flest mulig spillere tilgjengelig og til å prestere i hver kamp. Når en skade kommer, så må vi raskest mulig få de tilbake på banen igjen.

Jan Frode Nornes har lenge vært klar på at han ønsker å ha med hele teamet videre.
-Det har jeg sagt hele tiden, jeg ønsker å ha med hele teamet videre og at de skal få lange kontrakter. Det at Braastad nå forlenger er fantastisk. Den kunnskapen, arbeidsmoralen og menneske Anders Braastad er, ønsker vi å ha i Odd. Det er utrolig viktig med kontinuitet og Braastad kjenner spillerne og vet akkurat hvordan han skal jobbe med de, så jeg og hele klubben er svært glade for å ha med han videre på laget.

Dyktig
Braastad selv er godt fornøyd med å jobbe under Nornes og er glad for at han fikk den permanente hovedtrener jobben,
-Det er veldig fint å jobbe under Nornes. Han stoler på teamet og spillerne sine og han er flink til å bruke den kompetansen vi har i teamet vårt. Det han står for av verdier og fotball trur jeg vi kommer til å se resultater av fremover.

 

Annonse fra Eliteserien: