Før kampen: Haugesund-Odd

Søndag kveld går turen til Haugalandet når Odd møter Haugesund i 20.runde.

Annonse:

Vi har akkurat lagt bak oss en strålende prestasjon i Oslo da Odd slo ut Vålerenga i cupen.  I forrige runde i Eliteserien var det derimot ikke ønsket utfall. Lillestrøm kunne dra fra Skien med 3 poeng i bagasjen, etter å ha slått oss 2-3. Søndag kveld er det imidlertid duket for revansje når Odd skal prøve å ta med seg 3 poeng fra Haugesund Stadion.



Motstanderen
Det har svingt litt frem og tilbake med søndagens motstander, derfor er det kanskje ikke rart at Haugesund ligger på en 7.plass. Laget som spiller sine kamper på «Gamlå» er blant ligaens desidert beste hjemmelag. Kun en gang har Haugesund gått av med tap når dommeren har blåst i fløyta på eget gress. Etter søndagens oppgjør mot Haugesund er det forhåpentligvis to i tallet.

Odd kommer imidlertid til å få nok å stri med. Haugesund har flere enkeltspillere som har vist at de har X-faktor. Kristoffer Velde har vært et uromoment som mange lag har fått problemer med å forholde seg til. Siden det motsatte oppgjøret mot Odd har Haugesund også fått «den hjemvendte sønn». Alexander Søderlund fikk for alvor fart i karrieren sin da han slo gjennom i Haugesund. Noen eventyr senere er spissen tilbake, og selv om det ikke har lukt svidd ved hjemkomsten, er det ingen som blir overrasket om han kan finne til nettmaskene etter hvert. Spørsmålet er om han får sjansen mot Odd.

Odd på sin side har gått fra en skuffende kamp mot Lillestrøm til en vanvittig godt gjennomført kamp mot Vålerenga i midtuka. «Fotball er ferskvare» for å sitere Joacim Jonsson i Eurosport. Da lover det i så fall godt for Odd sin del, den ferskeste fotballen tatt i betraktning.

Alt i alt blir det en veldig spennende kamp i Haugesund mot laget med samme navn. Vi håper Odd klarer å gjenskape store deler av midtukas kamp, og kan reise hjem med tre poeng i bagasjen. HEIA ODD!

Annonse fra Eliteserien: