Før kampen: ODD-VIF

Lørdag kveld kommer Fagermo tilbake til Skien når Vålerenga gjester Skagerak Arena.

Annonse:

Syver Aas sørget for poengdeling mot et formsterkt Sarpsborg i forrige runde. Selv om seieren uteble sørget unggutten for at vi i det minste kunne dra tilbake med ett poeng i bagasjen. Lørdag kveld er det en ny sjanse til å kapre 3 poeng når hovedstadsklubben, anført av en gammel kjenning, ankommer Skien og Skagerak Arena. 

Motstanderen
Det er ikke bare vi som har spilt litt under pari denne sesongen. Vålerenga er nok neppe fornøyd med en 7.plass og mer eller mindre ute av medaljekampen. Selv om Fagermos lag har like mange tap som Molde på en 2.plass, er det mangel på å vippe kampene i sin favør som har vært et problem for «Enga». Hele 12 ganger denne sesongen har kampene Vålerenga har vært involvert i, endt med poengdeling. De har flere uavgjortresultat enn seire og tap.Blåtrøyene har en trener som kjenner til Skagerak Arena bedre enn han kjenner til sin egen stadion. Ikke minst kjenner de to trenerne til klubbene som skal i aksjon hverandre inn og ut. Hvorvidt det vil prege kampen gjenstår å se. Tidligere i høst ble Vålerenga slått ut i cupen etter at nettopp Odd gikk seirende ut. 0-3 ble sluttresultatet på Intility Arena septemberkvelden tidligere i år. Lagene spilte 1-1 i det motsatte oppgjøret i sommer, mens fjorårets kamp på Skagerak Arena endte i en 4-1-seier til Odd etter at Filip Jørgensen kom inn og endret kampbildet totalt.

KLIKK HER FÅR Å KJØPE BILLETTER

En ting som imidlertid er sikkert, er at for at Odd skal gå seirende ut i denne kampen kreves det maksimalt fokus, innsats og kvalitet. Vålerenga er tross alt over Odd på tabellen og i bedre form. Det er likevel ikke utenkelig at når en tidligere kjenning, som har tilbrakt tosifret antall år i klubben, vender tilbake, så vanker det kanskje en ekstra motivasjon. Begge veier. Men til syvende og sist er det tross alt Odd mot Vålerenga det dreier seg om. Forrige kamp mellom lagene på Skagerak Arena fikk vi servert fem scoringer, og det ligger an til å bli en svært spennende kamp også denne gang. Dette er sesongens nest siste hjemmekamp, derfor håper vi å se deg på stadion. Vi krysser fingrene for seier – HEIA ODD!
 

Annonse fra Eliteserien: