Før kampen: Stabæk

Revansjesugne Odd vil slå tilbake.

Annonse:

Det endte til slutt opp med å bli stygt mot Bodø/Glimt til tross for at Odd tok ledelsen. Heldigvis kommer kampene tett, og allerede nå har gutta muligheten til å revansjere seg. 

Stabæk kommer fra sin første seier på syv forsøk, og de så sterke ut i hjemmekampen mot Haugesund som ble spilt forrige lørdag. Sammy Skytte har nylig kommet inn fra Bodø/Glimt, og kjenner Stabæk godt etter at han var der på utlån forrige sesong. Stabæk vant 2-1 etter scoringer fra Hanche-Olsen og innbytter Maatsen. 

Skal man tro Eurosport så sliter Emil Bohinen inn mot denne kampen, og det samme gjør både Moe og Lumanza også. Kassi står oppført som utilgjengelig etter en strekk han pådro seg i starten av sesongen. For Odd sin del mangler Tobias Lauritsen og Fredrik Semb. 

Odd møtte Stabæk for ikke så lenge siden i den 18. serierunden. Det endte med 1-0 seier til de sorte og hvite etter et deilig hodestøt fra Mushaga Bakenga. Kampen mot Stabæk forrige sesong på Skagerak Arena var det også vi vant som, det etter to scoringer fra Torgeir Børven. 

Odds Mushaga Bakenga jubler sammen med Joshua Kitolano og Espen Ruud under kampen mellom Stabæk og Odd på Nadderud stadion.Foto: Vidar Ruud / NTB
Odds Mushaga Bakenga jubler sammen med Joshua Kitolano og Espen Ruud under kampen mellom Stabæk og Odd på Nadderud stadion.Foto: Vidar Ruud / NTB

Stabæk er i utgangspunktet et solid defensivt lag, men de har hatt litt trøbbel i den enden av banen de siste ukene, og det er absolutt muligheter til å skape mye mot dette laget. Oppgjørene mot Odd blir stort sett jevne uansett hvilken bane det spilles på. Fire av de siste fem kampene mellom de to lagene har det blitt avgjort med ett måls margin. 

Det er nå to poeng ned til Rosenborg og Vålerenga som jakter 3. plassen som Odd ligger på. I skrivende stund er det tre poeng opp til Molde, så det spilles om meget viktige poeng på søndag. 

Kampen starter 20:30, og kan følges direkte på vår twitter. 

Annonse fra Eliteserien: