Før kampen: Start

Nyopprykkede Start står på motsatt halvdel på lørdag.

Annonse:

Endelig kom den første seieren for Odd, og det kunne ikke smakt bedre. 4-1 mot Vålerenga, og en siste halvtime det luktet krutt av. Innbytterne preget kampen for vår del, både Filip Jørgensen, og Tobias Lauritsen, som nettopp har forlenget kontrakten sin, var meget gode etter de kom inn. Det var viktig med en trepoenger etter en tøff start. Ekstra hyggelig var det også at Elbasan Rashani fikk noen minutter etter skaden som har holdt han ute i sesongåpningen.

Motstanderne
De aller fleste har nok hørt om måten Start rykket opp på forrige sesong. Etter 2-1 seier på Sørlandet i den første kampen var alt duket for en spennende kamp på Åråsen mot Lillestrøm i returoppgjøret. Lillestrøm ledet 2-0 til pause, og scoret to ganger til før det var spilt en time. Så våkner Martin Ramsland opp og scorer tre mål på seks minutter, og sørger for at Start går videre på bortemål, og at LSK rykket ned. Elleville scener. 

Sesongåpning har vært livlig for Start, som åpnet med 2-2 mot Godset. Enda en 2-2 kamp mot Sandefjord, mens de siste tapte 2-3 mot Molde på hjemmebane etter en sen scoring fra Molde. Offensivt har de imponert veldig altså, men de har fått litt dårlig betalt og sitter kun igjen med to poeng. Kommer ut i en 4-2-3-1, og vil som sagt spille offensiv fotball. 

Disse to lagene møtte hverandre i en treningskamp tidligere denne måneden. Start tok ledelsen etter halvtimen ved Markovic, men etter hvilen snudde Odd kampen og vant 2-1 etter scoringer av Kachi og Børven. Sist gang lagene møttes i en tellende kamp var i 2018, og den sesongen vant Odd begge kampene mot Start. 0-1 på Sørlandet etter at Rashani ble matchvinner, og 3-0 hjemme etter scoringer fra Nordkvelle, Rashani og Lauritsen. 

Kampen starter 18:00, og kan ses på Eurosport eller følges live på twitter.

Annonse fra Eliteserien: