- Odd-stjerne med Cantona-scoring!

To gode treningsuker i Marbella avsluttes med verdens lengste treningskamp mot Moss.

Etter noen fartsfylte dager i Marbella med kontraktsforlengelse på Aas, Ryste og Tewelde, samt signering av Børven og Miettinen var det endelig klart for kamp igjen.

Kampen ble spilt over tre omganger, slik at flere i troppen skulle få en god mengde matchtrening.

Odd startet med følgende lag:
Hansen, Ruud, Hien, Hagen, Baccay, Owusu, Jørgensen, Svendsen, Ingebrigtsen, Børven og Tewelde.

Odd sparket i gang 1. omgang

Odd dominerte starten av 1. omgang og det tok bare 16 minutter før det virkelig smalt. Mikael Ingebrigtsen skjærer inn fra sin høyrekant og banker ballen i nærmeste hjørne. En lekker scoring av magikeren fra Tromsø. 1-0!

En påskrudd Ingebrigtsen brukte virkelig anledningen til å vise seg frem. Bare fire minutter etter han gjorde 1-0 øker han til to. Faniel Tewelde fikk muligheten innenfor 16, men unggutten brukte for lang tid med ballen. Ingebrigtsen plukker opp returen og på lekkert vis chipper han ballen over keeper og i mål. "Cantona-scoring" melder TV2. 2-0!

Scoringene til Ingebrigtsen skøt virkelig fart i kampen og Moss ville være med på moroa. Kun tre minutter etter Ingebrigtsens andre scoring, reduserer Moss. Marius Andresen står alene på bakerste stolpe og header over Hansen. En lekker scoring. 2-1.

Moss spilte seg opp utover omgangen, men det var Odd som dominerte kampen.

Pause: 2-1

Dokken gjør for første gang i år ingen endringer i pausen.

Kampen bølget mer i 2. omgang, men det var Odd som hadde mest ball.

Ruud prøver seg med et hardt skudd  tidlig i 2. omgang, men keeper redder.

Moss er farlig frempå etter en drøy time, men også denne gangen blir det bare en halvsjanse.

Etter 76 minutter gjør Dokken sine første endringer. André Hansen, Steffen Hagen, Solomon Owusu, Mikael Ingebrigtsen og Tobias Svendsen går av. Inn kommer Samuel Skjeldal, Syver Aas, Jesper Skau, Thomas Rekdal og Peder Klausen.

Tempo synker utover kampens 2. omgang og lagene går til dagens andre pause på stillingen 2-1.

Pause 2: 2-1

Evensen, Godwill, Glenna Andersen, Ryste og Bang-Kittilsen kommer inn i 3. omgang.

Nesland erstatter Ryste etter 110 minutter. Ryste har ikke trent for fullt enda og byttet var dermed planlagt.

Kampens tredje omgang bærer preg av en lang kamp og det skjedde lite i starten av omgangen. Vi rakk faktisk å passere 100 minutter mellom kampens tredje og fjerde scoring.

Etter 102 målløse minutter får Aksel Baram Potur, den tyrkiske U21-landslagsspilleren, stå alene på femmeteren ved bakre stolpe. Unggutten dro seg inn og fyrte av i korthjørnet. 2-2.

I det klokka passerer 130 minutter spilt øker Moss ledelsen. Alle på banen virker preget av en lang kamp og et par minutter før slutt slår Abadala Hussein inn foran mål. Ballen gikk forbi alle og på bakre ventet Alexander Håpnes, som satte ballen i mål. 2-3.